G300s vs Razer Viper Mini

Kullandığım üç ya da dört farklı model
Sanırım bu fareler office fareleri yada 5 defa bozulan bir ürüne para verecek profile sahipsin. Bu farelerin en ucuz maliyetle en basit kullanımlar için tasarlandığını ve pek bir şey vaadetmediğini söylememe gerek yok sanırım. Burada konuştuğumuz şey daha başka. Neden bu kadar Razer'a Hype'landınız anlamadım şimdi tepki verenlere sorduğumda aralarında adam akıllı bu işe zamanında bütçe ayırmış bi Logitech kullanıcı profili bile yok.
 
Biraz sakin olalım istersen ne anlattığımı vasat bir zekaya sahip herkes anlayabilir. Bu fareyi beyin gücünle kullanmıyorsun sensörü de havada süzülmüyor ben iki fareyi de test etmiş birisi olarak boyutlarından şeklinden elime oturuşundan dolayı ötürü G300S diyorum insan gibi cevaplar verirsen lütfen sevinirim.

Viper mini ile 305'i Allah aşkına bir karşılaştır sonra gel bana muhalefet ol rica ediyorum ne sipesifikasyon ne malzeme kalitesi olarak yanına yaklaşabilir mi ?
G300S maalesef çok eski kaldı hocam, şimdi alınıp kullanılmaz. Ayrıca e-sporcular sponsoru kimse onun ürünlerini kullanıyor hocam.
 
Böyle düşünüyorsanız elinize bence hiç high-end bir Logitech almamışsınızdır. Ya da en prestijli CS:GO e-spor oyuncuları hata yapıyorlar salak gibi Logitech kullanıyorlar. Hero sensörünü ve lightspeed vericisini göz ardı etmeyin. Az önceki yorumum biraz tepki aldı ancak fazla DPI'a sahip olması bir fareyi tek başına iyi yapmaz Monster'da 5 para etmez Çin malı fareler 24000 DPI okuyor Viper'dan 3 G300S'ten 10 kat daha fazla buyuralım onu alalım o zaman. G300S'nin tipi pençe tutuşu yapan oyuncular için biçilmiş kaftan zaten o tasarımın benzerlerini aynı markanın üst serilerinde de görüyoruz sensör kaliteleri iyileştirilmiş ancak şekil biraz uzatılması dışında sabit.

Evet Lee Sin oynatacak kadar makrosu da var, FPS oynatacaka kadar kaliteli sensörü de var. Razer'ı herkes avucunda G300s gibi gezdirebilir mi emin değilim.

Hocam böyle demeniz çok saçma böyle düşünüyorsanız hiç high en Logitech kullanmamışsınız demeniz olmamış. Benim bahsettiğim G300s. G PRO X superlight evet gerçekten çok güzel ama Viper Mini'ye karşı G300s. Bence cevap basit.
 
G300s ne kanka mağarada mı yaşıyorsun? Bir de havalara girmiş cevap veriyorsun. :D
G305 ile Viper Mini'ye aynı diyecek birisine göre fazla yukarıdan uçuyorsun.

Hocam böyle demeniz çok saçma böyle düşünüyorsanız hiç high en Logitech kullanmamışsınız demeniz olmamış. Benim bahsettiğim G300s. G PRO X superlight evet gerçekten çok güzel ama Viper Mini'ye karşı G300s. Bence cevap basit.
E tamam o da sen orada G300'den değil direkt firmadan bahsetmişsin bu konudaki insanlara neden laf ile bir şey anlatamıyorum ben ? Logitech sadece makrosu için kullanılır demişsin G300 desen ona göre cevap veririz.
 
G305 ile Viper Mini'ye aynı diyecek birisine göre fazla yukarıdan uçuyorsun.
Aynen.
E tamam o da sen orada G300'den değil direkt firmadan bahsetmişsin bu konudaki insanlara neden laf ile bir şey anlatamıyorum ben ? Logitech sadece markası için kullanılır demişsin G300 desen ona göre cevap veririz.
Sanırım okumanız yok, başlıktan da anlayabilirdiniz.
 
G300s gerçekten Logitech kalitesinin yüz karasıdır ürünü aldım 2 sene içinde direk çift tıklama gibi sıkıntılar çıktı ama makro sayısı baya fazla Knight Online'da iyi makrolar yapardık o mouse ile.
 
G305 ile Viper Mini'ye aynı diyecek birisine göre fazla yukarıdan uçuyorsun.

E tamam o da sen orada G300'den değil direkt firmadan bahsetmişsin bu konudaki insanlara neden laf ile bir şey anlatamıyorum ben? Logitech sadece makrosu için kullanılır demişsin G300 desen ona göre cevap veririz.

Hocam başlıkta yazıyor ki G300s vs Razer Viper Mini?
 
G300S. Logitech'in fareleri çok kaliteliler. Ben Razer'da aynı tadı alamamıştım hem ucuzlarında hem pahalılarında. Şu an da orta ayarda bir faresini kullanıyorum bir sefer alıştın mı bırakamıyorsun. O fareyi ilk çıktığında alıp 5-6 sene kullanmıştım FPS alanında prime dönemimi o fare ile yakalamıştım eline bir alışırsa potansiyeli olan bir fare olduğunu görürsün.
İçindeki çöp sensörü ne yapıcaz kral?
 
Sabır testi gibi adamsın gerçekten :D Adam ağzı ile Logitech MARKASI sadece makrosu için kullanılır derken Türkçe konuşan birisi ne anlayabilir ? Sıkıntılı falan mısın sen ?
Logitech markası dememiş, logitech'in tek artısı makrosu bence demiş. Yani bu mesajda g300s'ten bahsediyor arkadaş. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı