4,7 Ghz için sence yüksek voltaj gerekmez mi? İşlemci kesin ısınıyordur.İşlemcinin ısındığını nereden biliyorsun ?
4,7 Ghz için sence yüksek voltaj gerekmez mi? İşlemci kesin ısınıyordur.İşlemcinin ısındığını nereden biliyorsun ?
Kullandığı soğutucu normal bir soğutucu değil. Zaten gerekli ısı testlerinin sonuçlarını paylaşmış arkadaş. Direkt olarak sorun işlemcinin ısınması demek garip.4,7 Ghz için sence yüksek voltaj gerekmez mi? İşlemci kesin ısınıyordur.
Soğtucusu iyi olabilir.4,7 Ghz için sence yüksek voltaj gerekmez mi? İşlemci kesin ısınıyordur.
Advanced System Care mi? Şaka yapıyorsun dimiFormat At Ve Driverleri adam akıllı yükle TweakBit Driver Programını öneriyorum bide mümkünse virüs programı kullanma onun yerine Advanced Systemccare gibi programlar kullan
Millet boşuna i5 veya i7 alıp oynamıyor, o işlemciyi ne kadar overclock etsende fiyatına göre iyi performans alırsın, fakat yüksek seviyelere çıkamassın. Sen bir gazla sıvı soğutma falan takmışsın galiba ama hayal kırıklığı bence. Düşük bütçeliler için tavsiye edilebilir. Soğutucun kaç para bilmiyorum ama RAM'inden 8 GB ve Soğutucundan kısarak, i5 alsaydın bu sorunlarla karşılaşmazdın.Sorun büyük oranda çözüldü.
Önce korsan kurdum ancak takılmalar devam etti. İşlemciyi 4.4Ghz'e indirdim yine düzelmedi.
Bende oyunu kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi.
Son kez orjinali kurayım dedim bunda da olmazsa format atacaktım. Ancak oyunu kaldırdıktan sonra oyunun kurduğu tüm klasörleri sildim(Belgelerim, Social Club dahil ve AppData nın içindeki rockstar games klasörleri)
Orjinali temiz kurdum ve default ayarlardan bir iki özelliğide kısınca canavar gibi oldu 40-60fps arası oynuyorum. Yinede çok nadir tek tük takılmalar saliselik donmalar oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.