G3258 Sistemde GTA 5 Takılma

4,7 Ghz için sence yüksek voltaj gerekmez mi? İşlemci kesin ısınıyordur.
Kullandığı soğutucu normal bir soğutucu değil. Zaten gerekli ısı testlerinin sonuçlarını paylaşmış arkadaş. Direkt olarak sorun işlemcinin ısınması demek garip.

Format At Ve Driverleri adam akıllı yükle TweakBit Driver Programını öneriyorum bide mümkünse virüs programı kullanma onun yerine Advanced Systemccare gibi programlar kullan

ekran kartı driverını geforce.com dan yükledim, gta5 için son çıkan sürüm kurulu, format son çare, mantıklı bir açıklama arıyorum...

Sorun büyük oranda çözüldü.
Önce korsan kurdum ancak takılmalar devam etti. İşlemciyi 4.4Ghz'e indirdim yine düzelmedi.
Bende oyunu kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi.
Son kez orjinali kurayım dedim bunda da olmazsa format atacaktım. Ancak oyunu kaldırdıktan sonra oyunun kurduğu tüm klasörleri sildim(Belgelerim, Social Club dahil ve AppData nın içindeki rockstar games klasörleri)
Orjinali temiz kurdum ve default ayarlardan bir iki özelliğide kısınca canavar gibi oldu 40-60fps arası oynuyorum. Yinede çok nadir tek tük takılmalar saliselik donmalar oluyor.

Sorun büyük oranda çözüldü.
Önce korsan kurdum ancak takılmalar devam etti. İşlemciyi 4.4Ghz'e indirdim yine düzelmedi.
Bende oyunu kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi.
Son kez orjinali kurayım dedim bunda da olmazsa format atacaktım. Ancak oyunu kaldırdıktan sonra oyunun kurduğu tüm klasörleri sildim(Belgelerim, Social Club dahil ve AppData nın içindeki rockstar games klasörleri)
Orjinali temiz kurdum ve default ayarlardan bir iki özelliğide kısınca canavar gibi oldu 40-60fps arası oynuyorum. Yinede çok nadir tek tük takılmalar saliselik donmalar oluyor.
Millet boşuna i5 veya i7 alıp oynamıyor, o işlemciyi ne kadar overclock etsende fiyatına göre iyi performans alırsın, fakat yüksek seviyelere çıkamassın. Sen bir gazla sıvı soğutma falan takmışsın galiba ama hayal kırıklığı bence. Düşük bütçeliler için tavsiye edilebilir. Soğutucun kaç para bilmiyorum ama RAM'inden 8 GB ve Soğutucundan kısarak, i5 alsaydın bu sorunlarla karşılaşmazdın.

Soru devam etseydi haklı olabilirdin ama şuanda problem yok dolayısıyla da hüsran da yok.
Bende biliyorum i7 4790K almayı ancak 1100tl, g3258 200tl. Bende alıp denemeye karar verdim memnun kalmasaydım satıp 4790K alacaktım. Şuana kadar problem yok hatta beklentimin ötesine geçti, rahat rahat 5ghz overclokları denedim korkmadan, i7 4690K yı nasıl deneme tahtası yapabilirdim ki? Bu işlemciyle shadow of murder'ı 1080p ultra ayarlarda 80fps de oynuyorum daha ne diyeyim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı