G3258'in Yanına R9 295X2 Takmak

• Konuyu başlatan cido6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 6.145
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz işlemciyi falan boşverin hiç almayın GTX980 SLI yapın. :D. Şaka bir yana çok saçmalamış olursunuz, ayrıca yok efendim şu i5 seviyesine ulaşıyor diye bir şey zaten saçmalık! Toplayacaksanız bir tane i5 işlemci yanına GTX 980 falan koyun yani.

G3258'e gerek yok. Core2Duo yeterli...
Sakın öyle bir saçmalık yapmayın. En azından bir 4460 alın.

Bence öyle değil çünkü oyun için en önemli şey ekran kartıdır. Hem o işlemci overclock ile i7 düzeyinde oluyor.
kardeş o dediğin iş işlemci soğutucusu yerin nitrojen soğutma takılıyor işlemci -180 derece çıkıyor İ7 gücüne o şekilde core 2 duo da sıvı nitrojen ile -160 derecede 8.6 ghz a kadar çıkıyor herkes yapamaz onu

Adresini bulur katanamla kafanı keserim öyle bir sistem toplarsan :). Gtx 980'de değil R295X2 Ne abi ? Bide şimdi 1080p monitör için alıyorum deme :)

1 tane 295x2 yetmez 295x2 Crossfire yapın.

Bu G3258 harbidende ne kadar çok abartıldı ya durum bu raddeye geldiyse vaziyet cidden kötü. En az i5 Gerekli o ekran kartına oda OC'lu falan olması lazım iyi bi randıman alman için.

Bu G3258 harbidende ne kadar çok abartıldı ya durum bu raddeye geldiyse vaziyet cidden kötü. En az i5 Gerekli o ekran kartına oda OC'lu falan olması lazım iyi bi randıman alman için.
zaten fabrika OC yapıp gönderiyor gerek kalmıyor

Oyunda herşey kesinlikle ekran kartına bağlı değil ekran kartının işlediği grafiklerin ekrana aktarılması vs. daha çok olay var. İşlemci bunda yetersiz kalırsa ani fps düşüsleri yada ekran kartının verebileceğinden az grafikler alırsın. Oyunlarda işlemcilerin tek çekirdek performansı önemli bir yer tutuyor. İntelde tek çekirdek performansında çok önde fakat G3258 vasat bir işlemci. Ben 2000tl bütçeli kişiye bile i5 4460 öneriyorum. En fazla parayı ekran kartına vericeksin doğru ama işlemciyede fazla para vericeksin. Bu sistemde sadece oyun değil yüzlerce işlem yapıyorsun alıcağın keyfin sırrı hala işlemcide arkadaşım.

Ailenden r9 295x2 isteyeceğine yeni sistem isteseydin keşke =)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı