G430 kulaklığı yükseltmeli miyim?

Dwone

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2017
Mesajlar
356
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar G430 sahibiyim kulaklıkta bir sorun yok kullanıyorum fakat FPS oyunları oynayan birisi olarak kulaklığı satıp HyperX Cloud 2 ve Arctis 5 gibi daha iyi kulaklıklara sizce geçmeli miyim yoksa kulaklığı kullanmaya devam etmeli miyim? Kararsız kaldım ne düşünüyorsunuz? Sorum şu bu kulaklıkların arasında ses kalitesi arasında ciddi fark var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech ürünleri kullanmam ama G430 sahibi olarak, en rahat kulaklıktır. Kulağın serbest bir biçimde kulaklığın içinde duruyor. 6-7 saat kullan kulağın ağrımaz, terletmez.
G430 iyi bir ekipman değil denmiş. Öyle ortaya atılmış gidilmiş.
Kulaklığın sadece müzik ve film yönünden zayıf ama onun dışında oyunlarda çok güzel ses verir.
Gerek yok alma boşa masraf yapıyorsun kendine.
 
Ben Arctis 5 geçtim kesinlikle öneririm.Arada hatırı sayılmayacak kadar fazla fark var geçtikten sonra anlıyorsun emin ol.
 
Eğer bütçen var ise geçebilirsin. Çünkü söylediklerin ses kalitesi bakımından iyi kulaklıklar. Ben de çok eskiden kalma Siberia V2 ses kartı mevcut. Bu kartı kullanarak ses kalitesini arttırabiliyorum. Sen kulaklığı stereo olarak kullanıyorsan yenisini alman daha iyi olur.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı