Darboğaz hissedilir derecede olacaktır.
1 2 sene beni idare eder mi peki? Veya şöyle söyleyim. 1050 Ti da 60 FPS aldığım bir oyunda RX 570 ile kaç alırım ?Darboğaz hissedilir derecede olacaktır.
Hocam dün İnno3D GTX 1050ti almıştım şuan kargoda 580 TL verdim. Ancak Nanokatalog'ta 430 TL ye RX 570 sipariş verdim yani çok daha ucuza hemde 3 fanlı. O yuzden soruyorum fiyat konusunda sıkıntı çekmeyeceğim. Yani 1050 Ti'nin altına düşer mi FPS onu soruyorum.Ekran kartı darboğaz yaptığı zaman tam performansını veremeyeceğinden dolayı daha düşük bir ekran kartının verdiği FPS değerini verecektir. Mesela RX570'e o kadar para veriyorsunuz ancak 1050Tİ performansı alıyorsunuz.
Darboğaz Nedir? - Siber Kurs
Hayır kesinlikle düşmez.Hocam dün İnno3D GTX 1050ti almıştım şuan kargoda 580 TL verdim. Ancak Nanokatalog'ta 430 TL ye RX 570 sipariş verdim yani çok daha ucuza hemde 3 fanlı. O yuzden soruyorum fiyat konusunda sıkıntı çekmeyeceğim. Yani 1050 Ti'nin altına düşer mi FPS onu soruyorum.
Evet onaylandı. Ve forumdan bir kaç kişininde onaylandığını biliyorum.Hayır kesinlikle düşmez.
Ayrıca Nano Katalog o fiyatları arttırmıştı siparişiniz onaylandı mı?
Hayırlı olsun o zaman.
GTX 1050Ti den daha düşük performans almayacaksam. Fiyatta uygunsa. O zaman alıyorum bir sorun yok değil mi?Hayırlı olsun o zaman.Bol FPS'ler.
![]()
Aynen, o fiyata bu ekran kartı muazzam olur.GTX 1050Ti den daha düşük performans almayacaksam. Fiyatta uygunsa. O zaman alıyorum bir sorun yok değil mi.![]()
Teşekkürler yardımın için, hayırlı geceler.Aynen, o fiyata bu ekran kartı muazzam olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.