RX570 seneye o fiyata ikinci elde bile satılmaz. Sipariş gelirse olay olur.
Yarısından daha ucuzRX570 seneye o fiyata ikinci elde bile satılmaz. Sipariş gelirse olay olur.
Sitenin güvenlik sertfikası yok. Hayırlısı.Yarısından daha ucuzsiparişim onaylandı bekliyorum yarında havale işlemini yapıcam. İnşaAllah gönderirler.
Bu ne demek oluyor ?Sitenin güvenlik sertfikası yok. Hayırlısı.
yaklasik 3hafta once ekran karti aldigim ve artik dolandirildigimi dusunmeye basladigim alisveris sitesidir. yarin son kez irtibata gecip, bir caresine bakmayi deneyecegim.Bu ne demek oluyor ?
Dolandırılmış olabilirsiniz.Bu ne demek oluyor ?
Fiyatta yanlışlık yaptıklarını söylediler. Siparişleriniz iptal olabilir dediler. Ancak tüketici mahkeme heyetine göre bize ürünü bu fiyattan vermek zorundalar. Ürün müdürleri İngiltere'deymiş. Pazartesi günü ülkemize geldiğinde saat 15.00 16.00 gibi bu olay sonuçlanacakmış. Yani mahkeme heyetine başvurursak bu fiyattan ürünleri alacağız. Tabi müdür zorluk çıkartırsa bu yolu deneyeceğiz. Ama zannetmiyorum daha önce gold.com Toshiba 1TB diskleri 200 TL yerine 120 TL ile satışa koymuş 800-900 adet satış gerçekleştirilmiş bu durum fark edildiğinde 63 bin lira zarar ettiklerini fark etmişler ama Tüketici haklarına ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları için ürünleri göndermişler. Biz de aynı hoşgörüyü bekliyoruz.Sonuç nedir?
Birileri nakit ihtiyacını karşılamış anladığım kadarıyla. Ürünleri alma ihtimaliniz bulunuyor gibi görünebilir ama adamlar sanırım parayla kaçacaklar.Fiyatta yanlışlık yaptıklarını söylediler. Siparişleriniz iptal olabilir dediler. Ancak tüketici mahkeme heyetine göre bize ürünü bu fiyattan vermek zorundalar. Ürün müdürleri İngiltere'deymiş. Pazartesi günü ülkemize geldiğinde saat 15.00 16.00 gibi bu olay sonuçlanacakmış. Yani mahkeme heyetine başvurursak bu fiyattan ürünleri alacağız. Tabi müdür zorluk çıkartırsa bu yolu deneyeceğiz. Ama zannetmiyorum daha önce gold.com Toshiba 1TB diskleri 200 TL yerine 120 TL ile satışa koymuş 800-900 adet satış gerçekleştirilmiş bu durum fark edildiğinde 63 bin lira zarar ettiklerini fark etmişler ama Tüketici haklarına ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları için ürünleri göndermişler. Biz de aynı hoşgörüyü bekliyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.