G4560 ve RTX 2060 sistem Anthem düşük FPS sorunu

Koraynn

Hectopat
Oyunda grafik ayarlarını ne yaparsam yapayım 30 FPS'i geçemiyor ve üstüne üstlük sürekli kasmalar yaşıyorum.
Sistem: RTX 2060 Gaming Z, G4560 CPU, 8 GB Hyper X 2133 MHz RAM
YouTube'ta bakıyorum, benchmark yapanlar 50-60 altına inmiyor üstüne daha da fazla FPS alıyorlar bazı alanlarda.
Benim sistem niye böyle bir sorun yapıyor anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun çözünürlüğünü en düşük yapsam dahi fps aynı. Tüm ayarları , hepsini en düşüğe alıyorum. Çözünürlük , grafik , blure ne varsa kapalı ama FPS hiç bir şekilde değişmiyor.

gpucheck sitesine baktığımız zaman yüksek ayarlarda 60 FPS alabileceğim yazıyor
link verebiliyor muyuz ? Bakın sizde. Ben mi yanlış anlıyorum okuduğum şeyi.
Demek ki yeteri kadar araştırmamışsınız :) Sorun işlemci kaynaklı maalesef.
Abi nasıl araştırmamışım Allah için. Site var kocaman. Her bir şey var grafik olarak. O kadar da kıt değilimdir diye düşünüyorum.

Benim kullandığım Anakart en fazla i7-7700k ya kadar destek sunuyor. Bu işlemci yeterince iş görür mü ? Hiç bir şekilde darboğaz sorunu olmadan.
Yukarıda belirttiğim CPU biraz pahalı kaçtı o yüzden Gigabyte B450 Aorus Elite ile AMD Ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum. Anakart ile birlikte 2000 TL yi geçmemek şartı ile , bu anakart değil de şu anakart daha iyi olur dediğiniz varsa önerin lüftfen çünkü oyunlarda yaşadığım darboğaz olayı canımı sıkmaya başladı iyicene. " 2000 TL kısıtlamasında ciddiyim bu arada"

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı