G502 Hero vs Razer Basilisk V3

xacta

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Palm grip kullanıyorum ve bu iki mouse arasında kaldım. İkisine benzer bir mouse öneriniz var mı? Bütçe sıkıntı değil. Kablolu istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer shape fare pek yok. İkisi arasından Basilisk daha iyi. Lakin scroll olarak daha narin diye biliyorum Basilisk. Hangisi daha ucuzsa onu tercih ederdim şahsen. Aralarındaki teknoloji farkını hissedeceğinizi düşünmüyorum. Yani sensör vs.

Peki Razer DeathAdder V3 Pro nasıldır hocam bir baktımda oda bayağı ele oturur duruyor ve ben kablosuzlar 22 saat gidiyor diye düşünüyordum 90 saat sürebiliyormuş o yüzden kablosuzda tercih edebilirim o tür mouselardan öneriniz var mı?

DeathAdder V3 ve V3 Pro teknik anlamda aynı olsa da Basilisk V3 ve V3 Pro'ya göre daha hafif. Ayrıca DeathAdder V3 kablolu olan 8000Hz destekliyor. V3 Pro kablosuz şekilde 8000Hz destekliyor lakin kutu içeriğindeki dongle 1000Hz.
Kablolu olması sıkıntı değilse DeathAdder V3 öneririm.

DeathAdder V3 ve V3 Pro teknik anlamda aynı olsa da Basilisk V3 ve V3 Pro'ya göre daha hafif. Ayrıca DeathAdder V3 kablolu olan 8000Hz destekliyor. V3 Pro kablosuz şekilde 8000Hz destekliyor lakin kutu içeriğindeki dongle 1000Hz.
Kablolu olması sıkıntı değilse DeathAdder V3 öneririm.
yok sıkıntı değil hocam sağolun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00