G733 vs Nova 7 vs Barracuda X 2022

Hangi kulaklığı almamı önerirsiniz.

• Oy verenlerin toplamı
    29
Deri ped kullanamıyorum maalesef ondan ötürü o kulaklığı seçeneklerim arasına koyamam ama öneriniz için teşekkürler.

G PRO X güzelde çok ağır geliyor bana metal olmasından kaynaklı herhalde yoksa bir ara aklımda sadece G PRO X vardı ağır kalmasından ötürü eledim onu aklımdan.

Hocam arkadaşımda G733 bana nedense çok şık geliyor. Hafifliğide çok iyi

G PRO X mikrofonu bayağı iyi

Nova 7 daha iyi. Daha uzun pil ömrü, mikrofonu daha iyi.

Çok baktım bu karşılaştırmaya ama çok detaylı bir karşılaştırma olduğundan bazı konularda aklımda sorular var ses puanlamalarına baktığım zaman nova 7'nin düşük aldığı yerler var o biraz gözümü korkutuyor oyun oynarken değil de dizi film izlerken ben bu kulaklıkta seste geri kalır mı ya da arkada Spotify'dan müzik dinlerken müziği çok mu kötü verir tamam müzik kulaklığı değil ama çok kötü bir performansı olsunda istemem müzik konusunda da ama artıları da çok hele yazılım konusunda chatmix olsun Dual connect mevzusu olsun beni bayağı çekiyor ondan burada en sıcak baktığım kulaklık nova 7 gibi geliyor bana.

Hocam arkadaşımda G733 bana nedense çok şık geliyor. Hafifliğide çok iyi.

G PRO X mikrofonu bayağı iyi.

Tasarım olarak G733'ü bende aşırı şık buluyorum aynı zamanda aşırı hafifte bir kulaklık ondan seçeneklerim arasında mikrofon konusunda sıkıntım yok QuadCast s kullanıyorum ama PS5 içinde kullanıcağımdan orada da kulaklık iyi olsun isterim az da olsa ama gördüğüm kadarıyla testlerde kötü bir mikrofona sahip değil bence.

Şu son zamanlarda herkes nedense G733'ü gömüyor. Yayıncılara baktığım zamanda heleki Valorant oyuncularında falan hep kafalarında görüyorum ilgimi çekti incelemelerini izlediğimde kötü birşeyde görmedim forumlarda ne zaman gezsem herkes kulaklığı gömüyor şaşırtıcı.

Hafifliği vs çok iyi mikrofon fena değil ama ses kalitesi o kadar düşük ki son sesi yarım gibi resmen.

Hafifliği vs çok iyi mikrofon fena değil ama ses kalitesi o kadar düşük ki son sesi yarım gibi resmen.

Denediniz mi acaba ikisini de yoksa incelemelere göre mi söylüyorsunuz.

Pek bilinmiyor ancak skullcandy plyr öneririm. Tek eksisi 2.4 GHz alıcıyı ayrı almanız lazım.

Türkiye'de hiç incelemesi yok ama biraz araştıracağım merak ettim ama Dongle'ın ayrı satılması üzdü bir de yazılım olarak SS ve logiden geri gibi geldi bana. Bir de stoklarda yok hiçbir yerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı