Logitech G G733 vs Razer Barracuda X (2022)

50 saat batarya süresi beni çok cezbediyor. Sanırım Razer olanı alacağım. Aldıktan sonra deneyimlerimi bu konuya bakacak arkadaşlar için paylaşırım.

50 saat batarya süresi beni çok cezbediyor. Sanırım Razer olanı alacağım. Aldıktan sonra deneyimlerimi bu konuya bakacak arkadaşlar için paylaşırım.

Size bir soru soracığım sizn attığınız linkteki Razer 2600 TL.
Fakat bu linkte Razer Barracuda X RZ04-03800100-R3M1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri yaklaşık 1000 TL daha ucuz neden acaba aynı ürün değiller mi? Hepsiburada, trendyoldada böyle Amazon'da 1900 TL aynı ürün değiller mi neyi farklıda daha pahalı?

Size bir soru soracığım sizn attığınız linkteki Razer 2600 TL.
Fakat bu linkte Razer Barracuda X RZ04-03800100-R3M1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri yaklaşık 1000 TL daha ucuz neden acaba aynı ürün değiller mi? Hepsiburada, trendyoldada böyle Amazon'da 1900 TL aynı ürün değiller mi neyi farklıda daha pahalı?
Aynı ürün değiller. Konu içeriğinde de belirttiğim gibi kulaklığın 2022 versiyonu çıktı. Bluetooth eklendi, şarj süresi 50 saate çıktı. Dogle tasarımı ufak da olsa değişti.

Yeni versiyonun ürün kodu: RZ04-04430100-R3M1
Eski versiyonun ürün kodu: RZ04-03800100-R3M1

Bu 2 kulaklık arasında kaldım.
Önceliklerim kumaş ped olması ve uzun şarj süresi.

Razer'ın yeni Bluetooth versiyonu gelmiş İtopya'ya. Sizce hangisi alınmalı?

Hocam buna bakmanızı öneririm daha iyi;

Merhaba hocam. Hangi kulaklığı aldınız aradan 1.5 sene geçmiş aldığınızdan memnun musunuz? Bende bu iki kulaklık arasında kaldım. Ama şu anki fiyat farkı bariz.

Merhaba hocam. Hangi kulaklığı aldınız aradan 1.5 sene geçmiş aldığınızdan memnun musunuz? Bende bu iki kulaklık arasında kaldım. Ama şu anki fiyat farkı bariz.
9 Eylül'de 2022'de İtopya'dan aldım kulaklığı ve hala kullanıyorum. Aklıma gelen artı eksileri yazayım.

-
  • Dogle ile bağlantıda ve 7.1 açtığımda inanılmaz kasmalar yaşadım. Bluetooth ile bağlanıyorum bu yüzden.
  • Bilgisayarda uygulama desteği yok.
  • Dışarıya biraz ses veriyor.
+
  • Şarj süresi. Piyasada daha iyisi var mı bu konuda bilmiyorum. İnanılmaz uzun süre gidiyor ve 2-3 saat şarj etmek yeterli oluyor.
  • Multi platform özelliği kullanışlı.
  • Ses kalitesi iyi.
  • Pedler terletmiyor ve konforlu.
Nötr:
  • Belirli bir süre kullanılmadığında batarya gücünü korumak için kendi kendine kapanıyor kulaklık. Ama bu bazen twitch yayını izlerken hiçbir işlem yapmadığım takdirde de oluyor. Sadece izliyorum ve kapanabiliyor. Tam olarak neye göre çalıştığını henüz çözemedim bu işlevin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı