9 Eylül'de 2022'de İtopya'dan aldım kulaklığı ve hala kullanıyorum. Aklıma gelen artı eksileri yazayım.
-
+
- Dogle ile bağlantıda ve 7.1 açtığımda inanılmaz kasmalar yaşadım. Bluetooth ile bağlanıyorum bu yüzden.
- Bilgisayarda uygulama desteği yok.
- Dışarıya biraz ses veriyor.
Nötr:
- Şarj süresi. Piyasada daha iyisi var mı bu konuda bilmiyorum. İnanılmaz uzun süre gidiyor ve 2-3 saat şarj etmek yeterli oluyor.
- Multi platform özelliği kullanışlı.
- Ses kalitesi iyi.
- Pedler terletmiyor ve konforlu.
- Belirli bir süre kullanılmadığında batarya gücünü korumak için kendi kendine kapanıyor kulaklık. Ama bu bazen Twitch yayını izlerken hiçbir işlem yapmadığım takdirde de oluyor. Sadece izliyorum ve kapanabiliyor. Tam olarak neye göre çalıştığını henüz çözemedim bu işlevin.
Teşekkürler cevapladığın için. Peki Razer THX satın aldın mı oradan EQ ayarlayabilirsin diye biliyorum Synapse 3 açığını kapatır mı acaba? Bir de dongle ve 7.1 sıkıntısı acaba sana mı has yoksa kulaklığın genel sıkıntısı mı?
9 Eylül'de 2022'de İtopya'dan aldım kulaklığı ve hala kullanıyorum. Aklıma gelen artı eksileri yazayım.
-
+
- Dogle ile bağlantıda ve 7.1 açtığımda inanılmaz kasmalar yaşadım. Bluetooth ile bağlanıyorum bu yüzden.
- Bilgisayarda uygulama desteği yok.
- Dışarıya biraz ses veriyor.
Nötr:
- Şarj süresi. Piyasada daha iyisi var mı bu konuda bilmiyorum. İnanılmaz uzun süre gidiyor ve 2-3 saat şarj etmek yeterli oluyor.
- Multi platform özelliği kullanışlı.
- Ses kalitesi iyi.
- Pedler terletmiyor ve konforlu.
- Belirli bir süre kullanılmadığında batarya gücünü korumak için kendi kendine kapanıyor kulaklık. Ama bu bazen Twitch yayını izlerken hiçbir işlem yapmadığım takdirde de oluyor. Sadece izliyorum ve kapanabiliyor. Tam olarak neye göre çalıştığını henüz çözemedim bu işlevin.
Bir de son olarak sence şu anlık 3.4K fiyatına değer mi baktığım kadarıyla bu fiyat bandındaki en iyisi. Şu an en ucuz Gaming gen TR ve laptop com tr de var zatan aynı firmanın ama onlarda pembe model.