Gaddar dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Konuyu başlatan RufatM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 500

RufatM

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2019
Mesajlar
4.427
Makaleler
1
Çözümler
16
Türkiye'de şu anda en kaliteli dizilerden birisi ancak yalı çapkını ve kızılcık şerbeti gibi saçma sapan diziler yüzünden reytingi düşüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakış açını değiştir reis fetihler sultanı mehmed var prodüksiyon güzel onu da izle.
 
TR'de kaliteli dizi yok, 2015 ve sonraki yıllar için konuşuyorum. İçler acısı olan asıl kısım bu tarz yapımlara para üstüne para kazandırıp, tekrar tekrar çekilmesini sağlamaları. Yani iş yönetmenler ile bitmiyor. Kurtlar Vadisi, Ezel vb. eski dizilerimiz var en azından :)
 
En kaliteli dizilerden birine bak yine şehrin ortasında birbirine sıkan, ruh hastası insanların bulunduğu askeri/mafya karışımı abidik gubudik bir de kadınlarda izlesin diye birazcık aşk katılmış saçma dizi. İddia ediyorum bu dizi Kızılcık Şerbetinden kötüdür. Kızılcık Şerbeti toplumun gerçek sosyal travmalarını, toplumsal spektrumun her iki ucundaki insanların kötü ve saçma yanlarını muhteşem bir şekilde anlatan mizahi, komik yanları olan bir dizi. Bu dizi ise kalorifer peteğini başının üstünde gürz gibi sallayan bir rambonun olduğu vahşet sekansı.

Edit: Ha demiyorum ki Kızılcık Şerbeti muhteşem bir dizi herkes izlesin ama bu "Gaddar" denen dizi 10 çöpse Kızılcık Şerbeti 1 çöptür. Zaten Çağatay Ulusoy denen rezalet oyuncunun olduğu bir dizi ne kadar iyi olabilir ki ?
1709283961690.png
 
En kaliteli dizilerden birine bak yine şehrin ortasında birbirine sıkan, ruh hastası insanların bulunduğu askeri/mafya karışımı abidik gubudik bir de kadınlarda izlesin diye birazcık aşk katılmış saçma dizi. İddia ediyorum bu dizi kızılcık şerbetinden kötüdür. Kızılcık şerbeti toplumun gerçek sosyal travmalarını, toplumsal spektrumun her iki ucundaki insanların kötü ve saçma yanlarını muhteşem bir şekilde anlatan mizahi, komik yanları olan bir dizi. Bu dizi ise kalorifer peteğini başının üstünde gürz gibi sallayan bir rambonun olduğu vahşet sekansı.

Edit: Ha demiyorum ki kızılcık şerbeti muhteşem bir dizi herkes izlesin ama bu "gaddar" denen dizi 10 çöpse kızılcık şerbeti 1 çöptür. Zaten çağatay ulusoy denen rezalet oyuncunun olduğu bir dizi ne kadar iyi olabilir ki?
Eki Görüntüle 2129673
Ben onu elinde kılıç tutuyor sandım. Görsele dikkatli bakınca gördüm peteği :D
 
Gaddar'ın yayın günü değiştirilse izlenir. Ama Ay Yapım gerçekten çok ısrarlı. Bence Çağatay Ulusoy iyi bir oyuncu Medcezir ve Kübra'da güzel oynamıştı. Diziye İbrahim Çelikkol katılınca dizi daha sardı. Adam öyle bir piskopat rolü oynuyor ki beni benden aldı.
 
Kızılcık Şerbeti önce gidip kadınlarımıza nasıl davranılması lazım onu öğrensin.
Yalı Çapkını da erkeklerin abazalığını diziden kaldırmayı öğrensin. He bi de kızını satılık koyun gibi gezdirmeye devam etmesinler.
Türk dizilerinde eli yüzü düzgün 2-3 dizi var. Onlar da popüler olmadıkları için bitiyor.
Arka sokaklar desen senaryo belli; Kötü adam gelip tüm ekibin içinden geçiyor sonra açığını bulup tıkıyolar içeriye.
Düzgün senaristimiz de yok düzgün oyuncumuz da yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı