Gaınward RTX 3050 için 6900 TL verilir mi?

1,5 yıl kadar önce bir 1660 super almıştım, araştırmalarımda MSI ve Asus dışında tüm markalar kötüleniyordu. Ben 3 fanlı Gigabyte modelini aldım, çevremde bu işlerle uğraşan kimse yok ama video oyun testlerine göre yer yer MSI'dan da Asus'tan da daha verimliydi, soğutması da daha iyiydi (3 fanlı Gigabyte alacağına 2 fanlı MSI diyen bir çok kişiye de rastladım).
Gigabyte, EVGA gibi markalar da ikinci ligte oynar ama palit, powercolor ve ismi bilinmedik bir sürü marka ekran kartı güvenilmez oluyor.

Gigabyte, EVGA gibi markalar da ikinci ligte oynar ama Palit, PowerColor ve ismi bilinmedik bir sürü marka ekran kartı güvenilmez oluyor.

Çok saçma bir yorum. EVGA dünyanın en iyi üreticilerinden biri. ASUS ROG muhteşem üreticiyken ASUS TUF rezalettir mesela. ASUS'un kendi birimi çok kötü üretimler gerçekleştirdi ve ölü doğan 1650 serisi gibi bir rezalet var bilançolarında. ( boşta 70 derece )

Anlayacağınız seriden seriye üründen ürüne değişiklik gösterir bu durum. Şu marka ikinci ligde diyemezsiniz. MSI Gaming X serisi çok iyiyken Ventus serisi idare eder durumda. MSI nasıl 1. ligde oluyor?

EVGA'nın sc Ultra serisi muhteşemdir mesela. EVGA ikinci ligdedir demek komik olmuş biraz. EVGA RTX 3050 stoğa girsede alsam diye bekliyorum ben :) EVGA TR pazarına girmediği için böyle diyorsun çünkü tanımıyorsun. Dünyanın en iyi ilk 3 üreticisinden biridir.

Çok saçma bir yorum. EVGA dünyanın en iyi üreticilerinden biri. ASUS ROG muhteşem üreticiyken ASUS TUF rezalettir mesela. ASUS'un kendi birimi çok kötü üretimler gerçekleştirdi ve ölü doğan 1650 serisi gibi bir rezalet var bilançolarında. ( boşta 70 derece )

Anlayacağınız seriden seriye üründen ürüne değişiklik gösterir bu durum. Şu marka ikinci ligde diyemezsiniz. MSI Gaming X serisi çok iyiyken Ventus serisi idare eder durumda. MSI nasıl 1. ligde oluyor?

EVGA'nın sc Ultra serisi muhteşemdir mesela. EVGA ikinci ligdedir demek komik olmuş biraz. EVGA RTX 3050 stoğa girsede alsam diye bekliyorum ben :) EVGA TR pazarına girmediği için böyle diyorsun çünkü tanımıyorsun. Dünyanın en iyi ilk 3 üreticisinden biridir.
Ver abime asus :D hem de 3 bin tl farkla :D Evga gerçekten güzel bir üretici.

Gigabyte, EVGA gibi markalar da ikinci ligte oynar ama palit, powercolor ve ismi bilinmedik bir sürü marka ekran kartı güvenilmez oluyor.
Bu ikinci oluyor bilmediğin konular hakkında yorum yapmak zorunda değilsin hocam. Ya da metnin içine “bence” diye eklersen en azından sana göre olduğunu belirtmiş olursun. Senin için ikinci ligde olan EVGA, ASUS ve MSI’dan daha popüler ve daha premium segmentte ürünler üreten bir markadır. TR Piyasasında yaygın değil diye dandik veya güvenilmez olmuyor, senin Dünya’dan haberin olmadığı anlamına geliyor.

Gigabyte, EVGA gibi markalar da ikinci ligte oynar ama Palit, PowerColor ve ismi bilinmedik bir sürü marka ekran kartı güvenilmez oluyor.

Şaka mısın sen Palit, PowerColor, gainward güvenilmez EVGA ikinci lig falan senin bu dediğin firmalar 80-90'lı yıllardan beri bu sektörde.

Gerçi yaşını tahmin edebiliyorum bilmemen normal, ama bir araştır misal gainward grafik kartı sektöründe kaç yılından beri var.

Kusura bakmayın bu tip arkadaşları bloklayın insanları yanlış yönlendirirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı