Galaktik anlaşmalar ve Dünya

Bunlara inanıyor musunuz bilmem ama "Illuminati Oyun Kartları"nda uzaylılarla ilgili bazı bilgiler mevcut.

su4bm.jpg
su4bh.jpg
 
Uzaylılar olabilir ama İlluminati insanlara bunları empoze etmek istiyor. Uzaylılar neden boş yere kaçırsın. Şu ana kadar bütün uzaylı filmleri insan elinden çıktı. Yani insan düşüncesinden. Pislikten başka bir şey değil.
 
Işık hızında hareket etmemize gerek olduğunu kim söyledi?

NASA Warp Motoru İnşaa Etmeye Çalışıyor | Technopat

Warp'ı dürüm olarak algılasaydık önce biz yapardık!

"Işık hızında" giden şeyin "ışık" olması bir problem çünkü kendisini sınıflanrabildiğimiz tek bir fizik boyutu yok - işimize geldiğinde foton parçaları diyoruz, işimize geldiğinde ışık bir dalgadır diyoruz. Gerçi bilim adamları ne tür dalgalar gördüler bilmiyorum ama ışığın dalgasına fazla takılmamak lazım. Amaç ışık gibi hareket etmek değil, ışığın ölçebildiğimiz hızına veya fazlasına çıkabilmek.

Mevsres'in dediği üzere teknoloji gelişmeye devam ediyor ama maddeye bağlı olduğumuzu sanmıyorum - zira şu anki insan bedeninin %70-80'in yıldız tozu. Büyük ihtimalle teknoloji gelişecek, küçük ihtimalle zaten gelişti ama "AH HADİ BE BU KADAR BASİT OLAMAZ!" diye çözemedi bilim insanlarımız.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı