Çözüldü Galax B450M BIOS Update sonrası kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Loritz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İşlemcimi R5 5600'e yükselteceğim ama anakartım Galax B450M ve öğrendiğim kadarıyla BIOS Update yaptıktan sonra kullanabilirmişim. Update yaptım fakat PCI-Express sürümüm hâlâ 3.0. bu bilgi yanlış mı demek anlamadım.

1738440457950.png

Sürümümün güncel olduğunu biliyorum. Sadece Update yapmamın bu işlemciyi kullanmam için yeterli olacağını söylediler ama R5 5600, PCI-e 4.0 destekliyor.
PCI-E 3.0 olan 8 yıllık bir B350 anakart kullanıyorum, üstünde de R5 5600 var. O teknolojiyi destekliyor sadece eskileriyle de uyumlu çalışır. Gönül rahatlığıyla takabilirsin son sürümü yüklediysen. Ben de aynısını yaptım.

Evet kullanabilirsin.

Peki bu sadece bir BIOS Update sonrası nasıl mümkün olabiliyor? İşlemcinin istediği sürüm 4.0 ama anakartım hâlâ 3.0. Öğrenmek için soruyorum.

PCI-E 3.0 olan 8 yıllık bir B350 anakart kullanıyorum, üstünde de R5 5600 var. O teknolojiyi destekliyor sadece eskileriyle de uyumlu çalışır. Gönül rahatlığıyla takabilirsin son sürümü yüklediysen. Ben de aynısını yaptım.
Tamamdır teşekkürler. İyi akşamlar dilerim...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı