Galax GeForce GTX 1630 alınır mı?

Ben seskiden sorun görmeyen insan görmedim demedim ki eskiden sorunlar vardı ama şu an eskisi kadar yok bunu kabul edebilirsin herhalde neden daha performanslı olarak RX6500 varken 1050 Ti gücünde bir kart alasın ki.

Bu arada NVIDIA da dhc güncelleme sorunlaruı oluyordu haberin olsun NVIDIA'a çok kusursuz değil.

Birader olay keşke DLSS veya RTX olsa, FPS olsa. AMD'nin o kadar saçma sorunları oluyor ki driver konusunda. 6 yıllık AMD kullanıcısı olarak söylüyorum, halen daha kullanıyorum maalesef.

Hangi karttı?

Ben sana NVIDIA fanboyluğu yapmadım ama sen AMD fanboyluğu yapıyorsun... Daha da tartışmayacağım.

AMD'de donanım kodlama olan bir kart söyleyin AMD'de düşünürüm. NVENC için istiyorum NVIDIA'yı. Yok NVIDIA fanboy'luğu yok AMD fanboy'luğu kavga etmeyin! Ben bu bütçede bir marka deliliği tabi ki yapmam, NVENC var diye NVIDIA istiyorum!

Son düzenleme:

RX 6500 1650 Super gücünde senin almayı düşündüğün kart 1630 ise RX 6400'den bile geride bir kart sırf NVENC için alacaksan al 1 sene sonra pişman olacaksın.

RX 6500 1650 Super gücünde senin almayı düşündüğün kart 1630 ise RX 6400'den bile geride bir kart sırf NVENC için alacaksan al 1 sene sonra pişman olacaksın.
Bana güçlü bir video kodlama aracı öner o zaman. Video çekeceğim. Valorant

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…