Galax GeForce GTX 1630 alınır mı?

HD 4350, HD 6790, R7 240, RX 550 ve birkaç AMD ekran kartını deneyimleme şansım oldu. Neredeyse çoğunda driver ile ilgili problem yaşadım. HD serisinde driver problemleri, R7 ve RX serilerinde de WattMan sorunu oluyordu. Tüm AMD ekran kartları sorunlu demiyorum. Belki de benim şansıma böyle gelmiştir. Ama bir sürü yerde AMD'den driver sorunu çeken birçok insan görmen mümkün.

Bütçesi olmayan arkadaşlar için AMD ekran kartları güzel bir tercih. Fiyatına göre (NVIDIA kartlara kıyasla) iyi bir performans veriyor. Ama parası olan bir kişinin kafası rahat etmesi açısından NVIDIA almasını öneririm.

Ben seskiden sorun görmeyen insan görmedim demedim ki eskiden sorunlar vardı ama şu an eskisi kadar yok bunu kabul edebilirsin herhalde neden daha performanslı olarak RX6500 varken 1050 Ti gücünde bir kart alasın ki.

Bu arada NVIDIA da dhc güncelleme sorunlaruı oluyordu haberin olsun NVIDIA'a çok kusursuz değil.

Ben seskiden sorun görmeyen insan görmedim demedim ki eskiden sorunlar vardı ama şu an eskisi kadar yok bunu kabul edebilirsin herhalde neden daha performanslı olarak RX6500 varken 1050 Ti gücünde bir kart alasın ki.

Bu arada NVIDIA da dhc güncelleme sorunlaruı oluyordu haberin olsun NVIDIA'a çok kusursuz değil.

Ben sana NVIDIA fanboyluğu yapmadım ama sen AMD fanboyluğu yapıyorsun... Daha da tartışmayacağım.

AMD'de donanım kodlama olan bir kart söyleyin AMD'de düşünürüm. NVENC için istiyorum NVIDIA'yı. Yok NVIDIA fanboy'luğu yok AMD fanboy'luğu kavga etmeyin! Ben bu bütçede bir marka deliliği tabi ki yapmam, NVENC var diye NVIDIA istiyorum!

Son düzenleme:
AMD'de donanım kodlama olan bir kart söyleyin AMD'de düşünürüm. NVENC için istiyorum NVIDIA'yı. Yok NVIDIA fanboy'luğu yok AMD fanboy'luğu kavga etmeyin! Ben bu bütçede bir marka deliliği tabii ki yapmam, NVENC var diye NVIDIA istiyorum!

RX 6500 1650 Super gücünde senin almayı düşündüğün kart 1630 ise RX 6400'den bile geride bir kart sırf NVENC için alacaksan al 1 sene sonra pişman olacaksın.

RX 6500 1650 Super gücünde senin almayı düşündüğün kart 1630 ise RX 6400'den bile geride bir kart sırf NVENC için alacaksan al 1 sene sonra pişman olacaksın.
Bana güçlü bir video kodlama aracı öner o zaman. Video çekeceğim. Valorant

Technopat Haberler

Geri
Yukarı