BirForumcuKişi
Hectopat
HD 4350, HD 6790, R7 240, RX 550 ve birkaç AMD ekran kartını deneyimleme şansım oldu. Neredeyse çoğunda driver ile ilgili problem yaşadım. HD serisinde driver problemleri, R7 ve RX serilerinde de WattMan sorunu oluyordu. Tüm AMD ekran kartları sorunlu demiyorum. Belki de benim şansıma böyle gelmiştir. Ama bir sürü yerde AMD'den driver sorunu çeken birçok insan görmen mümkün.
Bütçesi olmayan arkadaşlar için AMD ekran kartları güzel bir tercih. Fiyatına göre (NVIDIA kartlara kıyasla) iyi bir performans veriyor. Ama parası olan bir kişinin kafası rahat etmesi açısından NVIDIA almasını öneririm.
HD 6790 OCCT testinde 105° derece
Sistemi PSU'u test etmek için OCCT testine soktum 30 dakikalık. İşlemci Max 89 dereceyi gördü ama ekran kartı testin başından sonuna kadar 102-105 derece arkasında gidip geldi. Karta dokunuyorum aman aman o kadar sıcak değil. Bakır borunun sıcaklığı da normal 70-75 derece ekran kartlarınınki...www.technopat.net
Ben seskiden sorun görmeyen insan görmedim demedim ki eskiden sorunlar vardı ama şu an eskisi kadar yok bunu kabul edebilirsin herhalde neden daha performanslı olarak RX6500 varken 1050 Ti gücünde bir kart alasın ki.
Bu arada NVIDIA da dhc güncelleme sorunlaruı oluyordu haberin olsun NVIDIA'a çok kusursuz değil.