Çözüldü Galax GTX 1070 ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ste

Femtopat
Daha fazla  
2. el ekran kartı Galax Extreme OC GTX 1070 aldım boştayken ekran kartı sıcaklığım max 42 derecelere ulaşıyor. Min 34 derece ve PUBG'de v-Sync'i açtığıma rağmen 60 FPS sabit sıcaklık 70 derecelere ulaşıyor. CS:GO, FPS 90 sabitliyorum 55 derecelere ulaşıyor. Neden? Şu an saat 20:05, yaşadığım yer Adana. Termal macun yenilemedim ondan da olabilir mi bilmiyorum. i7 6700K işlemci.

Not: PC kasa havalandırması iyi termal macun yenilemedim ve biraz tozlu ekran kartı almadım.

Lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olsun.

Dosya Ekleri

• zz.png
    zz.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer içinize dert oluyorsa fan devrini artırın Afterburner ile. 70 derece o kadar yüksek bir sıcaklık değil fakat FPS kilitlemeyince kart %100 güçte çalışırken kaç derece olduğu önemli olan.

Benim Gaming X modelim %100 yükte 60 derecenin altında kalıyor. Herhangi bir overclock yok ve özel fan devri var, boşta 40 dereceye kadar %40, 60 derecede %60, 80 derecede ise %80 hız ile dönüyor fanlarım.
Eğer içinize dert oluyorsa fan devrini artırın Afterburner ile. 70 derece o kadar yüksek bir sıcaklık değil fakat FPS kilitlemeyince kart %100 güçte çalışırken kaç derece olduğu önemli olan.

Benim Gaming X modelim %100 yükte 60 derecenin altında kalıyor. Herhangi bir overclock yok ve özel fan devri var, boşta 40 dereceye kadar %40, 60 derecede %60, 80 derecede ise %80 hız ile dönüyor fanlarım.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı