Forumdan aldigin bilgilere gore hareket etme misal olarak adam msi alacaktir zotac al derler ekran karti dayanmaz benchmark testlerini incele.
Öneri isterseniz farklı bir konu altından yardımcı olabiliriz.Testleri yapıcam fakat ne oyun için yeterli depolama alanım var nede monitörüm. VGA monitör ile 1280-1024 olarak kullanıyorum ve bazı oyunlar da dalgalanma oluyor. Yeni bir monitör arayışındayım ve HDD. SSD 120 GB şuanlık yetersiz oyunlar için, gereken donanımları alınca test yapıcam.
Öyle olsa diğerlerinde olduğu gibi asus en iyisidir. Diğerlerin onun yanına bile yaklaşamaz diyenler olurdu. Şüphen olmasın burada fanboy olur ise cevabını alıyor. ( Bu arada benim görüşüm değil örnek olsun diye yazdım asus benzetmesini.)Fanboyluk gibi şeyler olabiliyor.
Fanboy nedir?Öyle olsa diğerlerinde olduğu gibi asus en iyisidir. Diğerlerin onun yanına bile yaklaşamaz diyenler olurdu. Şüphen olmasın burada fanboy olur ise cevabını alıyor. ( Bu arada benim görüşüm değil örnek olsun diye yazdım asus benzetmesini.)
Sağolun hocam. Öneri için ihtiyacım yok kararlarım belli, sadece test istiyenlere cevab verdim.Öneri isterseniz farklı bir konu altından yardımcı olabiliriz.
Yeniden söylüyorum. Farklı bir öneri tavsiyesi istemiyorum sizden. Ben de biliyorum EVGA'nın ne kadar garanti verdiğini, güvenilirliğini, performansını.EVGA, 5 yil ucretsiz garanti veriyor. Sirf urunlerine guvendikleri icin. Evgaya bakmadan gecmeyin Amerikada cok tutuluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.