GALAX GTX 970 Hall of Fame performansı nasıldır?

Sanırım forumda yenisiniz. Technopat forumunda yalan yanlış bilgiler pek dolaşmaz. Dolaşsa bile izin verilmez. Yinede teşekkürler. Testleri atabilirseniz inceleyebilirim.

Testleri yapıcam fakat ne oyun için yeterli depolama alanım var nede monitörüm. VGA monitör ile 1280-1024 olarak kullanıyorum ve bazı oyunlar da dalgalanma oluyor. Yeni bir monitör arayışındayım ve HDD. SSD 120 GB şuanlık yetersiz oyunlar için, gereken donanımları alınca test yapıcam.

Testleri yapıcam fakat ne oyun için yeterli depolama alanım var nede monitörüm. VGA monitör ile 1280-1024 olarak kullanıyorum ve bazı oyunlar da dalgalanma oluyor. Yeni bir monitör arayışındayım ve HDD. SSD 120 GB şuanlık yetersiz oyunlar için, gereken donanımları alınca test yapıcam.
Öneri isterseniz farklı bir konu altından yardımcı olabiliriz.

Fanboyluk gibi şeyler olabiliyor.
Öyle olsa diğerlerinde olduğu gibi asus en iyisidir. Diğerlerin onun yanına bile yaklaşamaz diyenler olurdu. Şüphen olmasın burada fanboy olur ise cevabını alıyor. ( Bu arada benim görüşüm değil örnek olsun diye yazdım asus benzetmesini.)

Öyle olsa diğerlerinde olduğu gibi asus en iyisidir. Diğerlerin onun yanına bile yaklaşamaz diyenler olurdu. Şüphen olmasın burada fanboy olur ise cevabını alıyor. ( Bu arada benim görüşüm değil örnek olsun diye yazdım asus benzetmesini.)
Fanboy nedir?

EVGA, 5 yil ucretsiz garanti veriyor. Sirf urunlerine guvendikleri icin. Evgaya bakmadan gecmeyin Amerikada cok tutuluyor.
Yeniden söylüyorum. Farklı bir öneri tavsiyesi istemiyorum sizden. Ben de biliyorum EVGA'nın ne kadar garanti verdiğini, güvenilirliğini, performansını.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı