Galax RTX 2060 Super Ex White alınır mı?

• Konuyu başlatan CSS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.867
Extra soğutucu almadım stock soğutuc kullanacağım. Şu an stokta yok ama ASUS TUF B450 PLUS GAMING almayı düşünüyordum. Sizce nasıl?

ATX olması avantaj. Ekstra olarak Type-C portu bulunuyor. Ve ses konusunda değişiklikler var. Fakat bu gerçek performansta nasıl bir etkiye sahip deneyimlemediğim için bilmiyorum. Alınır mı diye sorarsanız cevabım evet.

ATX olması avantaj. Ekstra olarak Type-C portu bulunuyor. Ve ses konusunda değişiklikler var. Fakat bu gerçek performansta nasıl bir etkiye sahip deneyimlemediğim için bilmiyorum. Alınır mı diye sorarsanız cevabım evet.
Ses konusunda daha mı iyi yani ? Hyperx cloud 2 almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım ?

Ses konusunda daha mı iyi yani? HyperX Cloud 2 almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım?

Özel DTS® Custom ses: Stereo kulaklıklara pozisyonel ipuçları sunarak, rakiplerinize nokta atışı yapmanızı sağlar. Böyle bir açıklama mevcut TUF serisi için. Ancak gerçek kullanıcı deneyimlerini bilmediğimiz için ne kadar etkili bunun cevabını bilmiyorum maalesef.

Özel DTS® Custom ses: Stereo kulaklıklara pozisyonel ipuçları sunarak, rakiplerinize nokta atışı yapmanızı sağlar. Böyle bir açıklama mevcut TUF serisi için. Ancak gerçek kullanıcı deneyimlerini bilmediğimiz için ne kadar etkili bunun cevabını bilmiyorum maalesef.

Anladıgım kadarıyla eksisi yok ama artısı var mı bilmiyoruz. Doğru mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı