Daha fazla
- Meslek
- Fotoğrafçı
Zamanın da aldığım ASUS GTX 1070 Ti Advanced Edition modeli coil whine sorunu nedeniyle üç kez değişim oldu. En son değişim kararı verildiğinde vatan bilgisayar stoklarında bu ürün olmadığı için para iadesine zorunlu bırakıldım ve para iadesini almak zorunda kaldım. Şimdi sorucaksınız coil whine seni rahatsız ediyor muydu diye. Boş durumda cızırdama sesi sürekli geliyor ve yük altında ise cızırdama rahatsız edici seviyede oluyordu. Başka bir deyişle çığılık atıyordu rahatsız edicek kadar. En önemli nokta ise aynı model ürün 3 farklı cihaz aynı sorunu vermiş olması bu model için kronik bir sorunun olduğu bence kesin.
Şimdi gelelim asıl konumuza. İki ay yeni çıkacak olan ekran kartı durumunu takip ettim ama yılın sonuna doğru tanıtılacağı bilgisi ortalıkta dolandıkça beklemenin bir faydası yok diyerek ekran kartı satın almaya karar verdim.
Şuan Hepsiburada.com üzerinde indirim üzerine iki model bulunmakta. Bunlar;
Palit ekran kartına göre galax ekran kartının yapısı biraz zayıf kaldı gibi. Asus, Msi, Gigabyte-Aorus gibi kalitesi ve performansı sizce nasıldır. Benim gönlüm Asus Rog Strix 1080ti OC modelinde ama stoğu bulunmadığı için bu modeller sırf 4500 TL civarı oluşu almak için etkiliyor. Başka ekran kartı önerilerinizi bekliyorum daha kararlı bir seçim yapmak için. Yarın akşama kadar sizin düşünceleriniz üzerine almayı veya beklemeyi tercih edicem.
Şimdi gelelim asıl konumuza. İki ay yeni çıkacak olan ekran kartı durumunu takip ettim ama yılın sonuna doğru tanıtılacağı bilgisi ortalıkta dolandıkça beklemenin bir faydası yok diyerek ekran kartı satın almaya karar verdim.
Şuan Hepsiburada.com üzerinde indirim üzerine iki model bulunmakta. Bunlar;
Palit ekran kartına göre galax ekran kartının yapısı biraz zayıf kaldı gibi. Asus, Msi, Gigabyte-Aorus gibi kalitesi ve performansı sizce nasıldır. Benim gönlüm Asus Rog Strix 1080ti OC modelinde ama stoğu bulunmadığı için bu modeller sırf 4500 TL civarı oluşu almak için etkiliyor. Başka ekran kartı önerilerinizi bekliyorum daha kararlı bir seçim yapmak için. Yarın akşama kadar sizin düşünceleriniz üzerine almayı veya beklemeyi tercih edicem.
Son düzenleyen: Moderatör: