Galax vs Palit GTX 1080 Ti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fanlar farklı diyorsunuz. Bulun testleri, bulun fan yapısını ve açıklayın. Ben sana kartın iç yapısından açıkladım. Siz fan farklı diyorsunuz. Nesi farklı? Farklıysa kötü anlamda mı farklı? Fanı farklı deyip geçiyorsunuz çünkü bilmiyorsunuz. Yine ben açıklayacağımız sanırım.
KFA2 GeForce GTX 1080 Ti HOF Review
1080 Ti HoF 67 derece, Gaming X 69 ki buna fark demek doğru mu bilmem.
KFA2 GeForce GTX 1080 Ti HOF Review
HoF 39, Gaming X 38 dB ki buna da fark demek zor. FPS testlerinde gereksiz olduğu için kartlar karşılaştırılmamış ama tek tek incelemelerinden bakabilirsiniz. Bu Gaming X:
MSI GTX 1080 Ti GAMING X Review
Sürekli değiştiğini, 2-3 FPS ile bir onun bir diğerinin önde gittiğini görüyoruz. Yani bunda da fark yok diyebiliriz. Hala bekliyorum kalite farkının açıklamasını.
Kardeş git bi tane asus kartı sök ve plakasını zorla bir tane de palit kart sök hangisi daha çabuk kırılıyor veya iki kartı al yük altında beklet hangisi daha çabuk ısınıyor bunlara bir bak sonra gelip yorum yaz.

Kim ekran kartını alıp yerden yere vurarak kullanır ki? Plaka isterse titanyumdan olsun, isterse plastik olsun. Yine aynı işlevde olacak.
Sizin yaptığınıza fanboyluk deniyor. Telefon konusunda nasıl ki çoğu insan için ya Apple ya Samsung, sizin için de ekran kartı olarak bir MSI bir Asus.

GTX 1080 Tİ alacak isen markalar arasında fark çok az. Hoşuna gideni al. İlla bir öneri istiyorsan GALAX HOF, 1080 Tİ bazında zirveyi oluşturur. Senin burada seçtiğin markalar görünüş ve soğutma için sadece. Performansa çok etkisi yok.

Bakkallar öneri yapmasın bilip bilmeden.

MSI kendi Afterburner yazılımı diğer firma kartlarda da çalışıyor, aynı şekilde Asus GPU Tweak yazılımı da öyle. Bu iki firmanın kendilerine özgü bir takım yazılım özellikleri var, bunlarda önemli sayılayacak kriterler değil. Palit ve Galax 1080 Ti modelleri yük altında 75 dereceyi geçmiyor, kartlarında soğutmasından bir habersiz olmana rağmen ısrarla anlamamakta ısrar edip yanlış bilgi vermeye devam ediyorsun. Bu modellerin soğutmaları gayet iyi. Kartlara sağlamlık testi mi yapıyorsun Palit modelinin plakasını sökün hangisi daha çabuk kırılır görürsün diyor, Palit markasını bile duymamışsındır eminim önceden şimdi de gelip yok kırılır diyor, bu bileşenler belli bir sağlamlıkta üretilir zaten karta bir sorun olduğunda müdahale edebilmek için PCB yapısına kolayca müdahale edebiliyorlar. Kartların kırılma ihtimali yok gidip Webtekno usulü fanteziler yapacaksan o senin sorunun.

Arkadaşlar belli ki adamın canı sıkılmış, o nedenle birilerini çıldırtayım demiş. Böylelerine cevap vermeyin. Boşverin gitsin. Naçizane tavsiyem.

Kim ekran kartını alıp yerden yere vurarak kullanır ki? Plaka isterse titanyumdan olsun, isterse plastik olsun. Yine aynı işlevde olacak.
Sizin yaptığınıza fanboyluk deniyor. Telefon konusunda nasıl ki çoğu insan için ya Apple ya Samsung, sizin için de ekran kartı olarak bir MSI bir Asus.

GTX 1080 Tİ alacak isen markalar arasında fark çok az. Hoşuna gideni al. İlla bir öneri istiyorsan GALAX HOF, 1080 Tİ bazında zirveyi oluşturur. Senin burada seçtiğin markalar görünüş ve soğutma için sadece. Performansa çok etkisi yok.

Bakkallar öneri yapmasın bilip bilmeden.

MSI kendi Afterburner yazılımı diğer firma kartlarda da çalışıyor, aynı şekilde Asus GPU Tweak yazılımı da öyle. Bu iki firmanın kendilerine özgü bir takım yazılım özellikleri var, bunlarda önemli sayılayacak kriterler değil. Palit ve Galax 1080 Ti modelleri yük altında 75 dereceyi geçmiyor, kartlarında soğutmasından bir habersiz olmana rağmen ısrarla anlamamakta ısrar edip yanlış bilgi vermeye devam ediyorsun. Bu modellerin soğutmaları gayet iyi. Kartlara sağlamlık testi mi yapıyorsun Palit modelinin plakasını sökün hangisi daha çabuk kırılır görürsün diyor, Palit markasını bile duymamışsındır eminim önceden şimdi de gelip yok kırılır diyor, bu bileşenler belli bir sağlamlıkta üretilir zaten karta bir sorun olduğunda müdahale edebilmek için PCB yapısına kolayca müdahale edebiliyorlar. Kartların kırılma ihtimali yok gidip Webtekno usulü fanteziler yapacaksan o senin sorunun.

Bilmediğini bilmeyen insana boşuna cahil dememişler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mobilde olduğum için yazdığınız yorumlara yanıt veremedim. En basitinden bu testi açın ve iki marka arasındaki kartın frekanslarına hangisinin daha çok ısındığına vs. bakın. Eğer hala tatmin olmadıysanız tomshardware adlı yabancı siteye giriş yapıp markalar arasındaki kalite farkının sadece isimden ibaret olmadığını anlamaya yönelik konulari inceleyin. Bu da tatmin etmediyse kullanılan malzemeler hakkında detaylı araştırmalar yapın. Yorumumu okumadan cevap yazan sevgili insanlar yorumumun son cümlesinde de belirttiğim gibi kaliteli bir X marka da 1 günde bozulabilir. Bunun aksine kalitesiz bir Y markası 10 sene sizi götürebilir.

Kendim de Palit marka bir kart kullanıyorum.

Hakikaten çok iyi bir karşılaştırma. Palit'in en giriş seviye modeliyle Asus'un en üst seviye modelini karşılaştırmak... Daha taraflı olunabilir miydi? 3 sayfadır bakın diyorsunuz. Size gösterdim her şeyi. Testler ve bileşenler yazılı. Ne konuşuyorsunuz hala, ben anlayamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı