Galax vs Palit GTX 1080 Ti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu videoyu atmış olman bile çok dikkate alınacak bir durum değil. Bir kartta 3 fan varken birinde sadece 1 tane fan var. Bu iki kartı karşılaştırmak bile tamamen saçma.

Hakikaten çok iyi bir karşılaştırma. Palit'in en giriş seviye modeliyle Asus'un en üst seviye modelini karşılaştırmak... Daha taraflı olunabilir miydi? 3 sayfadır bakın diyorsunuz. Size gösterdim her şeyi. Testler ve bileşenler yazılı. Ne konuşuyorsunuz hala, ben anlayamıyorum.
Tamam sen bildiğin şekilde kullanmaya devam et can sıkıcı bir hale getirdin yardımcı olma amaçlı yazdığım yorumu sanki diğer markaları kötülüyormuşum durumuna düştüm. Kendim de bir Palit kart kullanıcısıyım daha yorum yazıp uzatmazsak sevinirim.

Tamam sen bildiğin şekilde kullanmaya devam et can sıkıcı bir hale getirdin yardımcı olma amaçlı yazdığım yorumu sanki diğer markaları kötülüyormuşum durumuna düştüm. Kendim de bir Palit kart kullanıcısıyım daha yorum yazıp uzatmazsak sevinirim.
Kötülemiyor musun? 3 fanlı kartla 1 fanlı kartı karşılaştırmak da güzel kafa. İsmini ilk defa duyduğunuz marka kötü olmuyor. Asus malzeme olarak titanyum kullanmıyor. Siz bu kafayla devam edin siz bu gidişle paranızı çöpe atacaksınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı