Galaxy A05 telefon çok yavaşladı

Bende M52 var 2 senedir güncelleme almıyor daha Custom ROM atmadım stock ROM atıyorum senede 1 hala ilk günkü gibi ama işlemci 778g belki ondandır. Genel manada Note serisi tej sevdiğim telefon 10S geri kalanda işlemcisi bana fiyatına göre düşük geliyor.
778g iyi bir işlemci hala hakkını yememek lazım. Günümüz tost makinası g99 g85 t610 g100 gibi horozları tokatlıyor.

Giriş segment telefona gidip 4-5 yıl güncelleme garantisi veriyorlar, sonra da millet gidip güncelleme geldi mi güncelliyor telefonu bunlar yaşanıyor. Giriş segment telefona custom rom atmak zorunluluk. Giriş segment telefonları güncellemeyin. Android 9'da bile afallayacak telefonlar.
Custom rom harici çözmez o sorunu. Ben a30s'e android 9 kurdum eskiye çevirdim taş gibi şu an.

Giriş segment telefona gidip 4-5 yıl güncelleme garantisi veriyorlar, sonra da millet gidip güncelleme geldi mi güncelliyor telefonu bunlar yaşanıyor. Giriş segment telefona custom rom atmak zorunluluk. Giriş segment telefonları güncellemeyin. Android 9'da bile afallayacak telefonlar.
Custom rom harici çözmez o sorunu. Ben a30s'e android 9 kurdum eskiye çevirdim taş gibi şu an.
Valla hocam benim garip 2 sene güncelleme alınca sizin dediğiniz gibi dandik 05 15 serileri vile 5 6 sene güncelleme aldı annemde m14 var cidden sorunlu telefonlar.

Arkadaşlar telefonun durumu böyle, telefon alınırsa A36 süreç uzarsa A37 almayı düşünüyoruz. Sizce A36-37 alınır mı? Kullanıcı oyun oynamıyor. Sosyal medya, youtube, sarı site, banka uygulumaları haricinde uygulama kullanmayacak. :D Bozulmadan min. 5 yıl işini görse yeter bize.

Arkadaşlar telefonun durumu böyle, telefon alınırsa A36 süreç uzarsa A37 almayı düşünüyoruz. Sizce A36-37 alınır mı? Kullanıcı oyun oynamıyor. Sosyal medya, youtube, sarı site, banka uygulumaları haricinde uygulama kullanmayacak. :D
Alınır. Günlük kullanımda A34 ve üzeri modeller çok iyiler.

A36 android güncellemesi aldığında yavaşlar mı şimdi onu düşünüyorum. 6 yıl güncelleme garantisi var. Android 20-21'e kadar güncelleme alacak olsa. Ne diyorsunuz, sizce bu sınavı verir mi? :)

A36'nın işlemcisini beğenmiyorum, A35 ile aynı performansı veriyor. Bütçeniz nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı