Galaxy A52 alınır mı?

Bütçe
9000

BayOguzzz

Hectopat
Eski telefonum bayağı bir eskidiğinden yeni telefon bakmaya başladım ve kafam bayağı bir karıştı. Eskiden beri Samsung kullanıyorum ve Samsung'a bir bağlılığım var denebilir o yüzden Samsung bir telefon istiyorum. Uzun bir araştırmadan sonra A52'nin gayet iyi ve bütçeme uygun olduğunu gördüm, fakat yine de bir sorma ihtiyacı hissettim. Daha iyi bir tavsiyeniz varsa sonuna kadar açığım.

Bence git A72 al daha iyi.

Samsung'un s ve Note serileri iyi bir onlara bak a serisine pek bakmiyor Samsung güncellemeye falan.

Şuna gücün.

Samsung'un s ve Note serileri iyi bir onlara bak a serisine pek bakmiyor Samsung güncellemeye falan.

Şuna gücün yeter mi?

Eski telefonum bayağı bir eskidiğinden yeni telefon bakmaya başladım ve kafam bayağı bir karıştı. Eskiden beri Samsung kullanıyorum ve Samsung'a bir bağlılığım var denebilir o yüzden Samsung bir telefon istiyorum. Uzun bir araştırmadan sonra A52'nin gayet iyi ve bütçeme uygun olduğunu gördüm, fakat yine de bir sorma ihtiyacı hissettim. Daha iyi bir tavsiyeniz varsa sonuna kadar açığım.

A52 almanı tavsiye etmem. Bütçeyi arttırıp Snapdragon'lu S20 FE almanı tavsiye ederim.

A52 almayın.
Bütçeyi arttırırsanız S20 FE Snapdragon (zaten Exynos satışı durduruldu) ya da S21 tavsiye ederim.
S20 FE Snapdragon kullanıyorum çok ama çok memnunum.
Bunlar dışında S20 FE'den biraz ucuz A52s 5G ya da M52 5G öneririm.
S20 FE alacaksanız 8/256 GB versiyonu alın 6 GB RAM bir süre sonra yetmez.
Ama A52s ve M52 8/128 GB.

Gereksiz şekilde pahalı satılıyor. Arkadaşların dediği gibi o kadar para verdikten sonra biraz daha koyulup A52S ya da S20 FE alınır.

A52 alınmaz.
Sırasıyla;
•S20FE
•A52s
•M52 alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı