Hocam ben de RN9 Pro ve Poco X3 NFC arasında kaldım. Türkiye garantili değil de diğer IMEI atmalı olanlardan alacağım alırsam. Reklam sorununu kullanmadığım için bilmiyorum, çok mu can sıkıcı? Daha önce hiç Xiaomi telefon kullanmadım, böyle başka sıkıntılar var mı acaba?
Çok kararsız kaldım. İkisi arasında Samsung markasının arayüzünü daha çok seviyorum. Fakat oyun açısından (PUBG) Redmi Note 9 Pro fazla olmayan bir fark var diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?
Aga öyle de 3 sene güncelleme alacakmış Samsung kendisi söyledi m serisi almıycak a serisi 5 g ve Android 13 alacak diyorlar o yüzden yoksa M51 çok kaliteli bir telefon
Reklamlar kapanıyor, haberin olsun . MediaTek G90T işlemcili Redmi Note 8 Pro'yu kullanmaktayım ve Fortnite hariç nerdeyse çoğu oyunda 60FPS alabiliyorum. Qualcomm, amiral gemisi işlemcilerde tercih edilebilcek bir model bana kalırsa.
Çok kararsız kaldım. İkisi arasında Samsung markasının arayüzünü daha çok seviyorum. Fakat oyun açısından (PUBG) Redmi Note 9 Pro fazla olmayan bir fark var diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?
Hocam ben de RN9 Pro ve Poco X3 NFC arasında kaldım. Türkiye Garantili değil de diğer IMEI atmalı olanlardan alacağım alırsam. Reklam sorununu kullanmadığım için bilmiyorum, çok mu can sıkıcı? Daha önce hiç Xiaomi telefon kullanmadım, böyle başka sıkıntılar var mı acaba?
Reklamlar kapanıyor, haberin olsun . Mediatek G90t işlemcili Redmi Note 8 Pro'yu kullanmaktayım ve Fortnite hariç neredeyse çoğu oyunda 60FPS alabiliyorum. Qualcomm, amiral gemisi işlemcilerde tercih edilebilecek bir model bana kalırsa.