Galaxy A71 vs. Redmi Note 9 Pro

Hocam ben de RN9 Pro ve Poco X3 NFC arasında kaldım. Türkiye garantili değil de diğer IMEI atmalı olanlardan alacağım alırsam. Reklam sorununu kullanmadığım için bilmiyorum, çok mu can sıkıcı? Daha önce hiç Xiaomi telefon kullanmadım, böyle başka sıkıntılar var mı acaba?

Aga öyle de 3 sene güncelleme alacakmış Samsung kendisi söyledi m serisi almıycak a serisi 5 g ve Android 13 alacak diyorlar o yüzden yoksa M51 çok kaliteli bir telefon

Çoğu telefon kutudan Android 10 ile çıkıyor. Bu da demek oluyor ki 2 büyük güncelleme. Onlar da Android 11 ve 12. (yanlışsa düzeltiniz.)

Hocam 1000 TL daha pahalı, bütçemi aşıyor. Benim Max 2.500 TL bütçem var.

Redmi Note 9 Pro alacaksanız saçma sapan reklamların olur olmadık yerlerde çıktığını bilin. :D

Oyun oynayacaksanız Qualcomm işlemcili modellere yönelin.
Reklamlar kapanıyor, haberin olsun :). MediaTek G90T işlemcili Redmi Note 8 Pro'yu kullanmaktayım ve Fortnite hariç nerdeyse çoğu oyunda 60FPS alabiliyorum. Qualcomm, amiral gemisi işlemcilerde tercih edilebilcek bir model bana kalırsa.

Çok kararsız kaldım. İkisi arasında Samsung markasının arayüzünü daha çok seviyorum. Fakat oyun açısından (PUBG) Redmi Note 9 Pro fazla olmayan bir fark var diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?

Rn 9 45 FPS ile sınırlı ve çok ısınıyor kuzenimde var ondan biliyorum A71 hakkında bilgim yok ama bence daha iyidir.
Hocam ben de RN9 Pro ve Poco X3 NFC arasında kaldım. Türkiye Garantili değil de diğer IMEI atmalı olanlardan alacağım alırsam. Reklam sorununu kullanmadığım için bilmiyorum, çok mu can sıkıcı? Daha önce hiç Xiaomi telefon kullanmadım, böyle başka sıkıntılar var mı acaba?

PUBG için RN9 Pro 45 RN8 Pro 60 FPS veriyor biliyorsun değil mi?
Reklamlar kapanıyor, haberin olsun :). Mediatek G90t işlemcili Redmi Note 8 Pro'yu kullanmaktayım ve Fortnite hariç neredeyse çoğu oyunda 60FPS alabiliyorum. Qualcomm, amiral gemisi işlemcilerde tercih edilebilecek bir model bana kalırsa.

Aynen RN8 RN9'dan daha iyi oyun anlamında 15 FPS var arada ama sadece RN8 Pro.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı