Kagan USTA
Hectopat
Oyun oynayacaksanız Qualcomm işlemcili modellere yönelin.
Kanka RN9 da SD 720G var zaten
Kapanıyor.Hadi canım? Tamamen kapanmıyor.
realme 7Çok kararsız kaldım. İkisi arasında Samsung markasının arayüzünü daha çok seviyorum. Fakat oyun açısından (PUBG) Redmi Note 9 Pro fazla olmayan bir fark var diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?
Aga öyle de 3 sene güncelleme alacakmış Samsung kendisi söyledi m serisi almıycak a serisi 5 g ve Android 13 alacak diyorlar o yüzden yoksa M51 çok kaliteli bir telefon
Hocam 1000 TL daha pahalı, bütçemi aşıyor. Benim Max 2.500 TL bütçem var.İkisi de değil. M51 al geç, X3 alma.
![]()
Samsung Galaxy M51 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy M51 128 GB fiyatları 15.500,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy M51 128 GB özelliklerini incele, 2 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Hocam 1000 TL daha pahalı, bütçemi aşıyor. Benim Max 2.500 TL bütçem var.
Reklamlar kapanıyor, haberin olsunRedmi Note 9 Pro alacaksanız saçma sapan reklamların olur olmadık yerlerde çıktığını bilin.
Çok kararsız kaldım. İkisi arasında Samsung markasının arayüzünü daha çok seviyorum. Fakat oyun açısından (PUBG) Redmi Note 9 Pro fazla olmayan bir fark var diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?
Hocam ben de RN9 Pro ve Poco X3 NFC arasında kaldım. Türkiye Garantili değil de diğer IMEI atmalı olanlardan alacağım alırsam. Reklam sorununu kullanmadığım için bilmiyorum, çok mu can sıkıcı? Daha önce hiç Xiaomi telefon kullanmadım, böyle başka sıkıntılar var mı acaba?
Reklamlar kapanıyor, haberin olsun. Mediatek G90t işlemcili Redmi Note 8 Pro'yu kullanmaktayım ve Fortnite hariç neredeyse çoğu oyunda 60FPS alabiliyorum. Qualcomm, amiral gemisi işlemcilerde tercih edilebilecek bir model bana kalırsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.