Samsung Galaxy AI Türkçe dil desteği geldi.
Tam olarak nereye geldi. S24+ için daha gözükmüyor. Ya da daha gelecek mi sadece bir duyuru sanırım.
Bende ayarlara girdigimde direkt dil paketinde Türkçe gözuktü.
Sanırım kademe kademe dağıtılıyor.Galaxy Store güncelleme gelmiş çoğu kişi yaptıktan birkaç saat sonra Türkçe dil paketi de eklenmiş.
![]()
Galaxy AI (Yapay Zeka) ve Türkçe Dil Desteği
Merhaba Samsung Members Forum Kullanıcıları, Galaxy AI Sözlü Çevirmen ve Live Translate özelliklerine Türkçe dil desteği geldi! Galaxy S24 serisi, Galaxy S23 serisi, Galaxy S22 serisi, Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Tab S9 | S9+ |...r2.community.samsung.com
Hocam vallahi bende dil paketleri kısmında gözükmüyor. Güncellemede yok. Acaba geçen biraz Samsung'u gömdüm diye intikam mı ne alıyorlar
Sanırım kademe kademe dağıtılıyor.
Vallahi ben de bilmiyorum.
Bixby'e Türkçe dil desteği gelmemiş ama ona üzüldüm.
Bende gelen bildirimlerin hepsini Türkçe okumaya başladı ama medya sesinden okuyor Bixby'nin ses düzeyinden değil.
Hemen gelmez herhalde. Bir sure bekleyin.Hocam vallahi bende dil paketleri kısmında gözükmüyor. Güncellemede yok. Acaba geçen biraz Samsung'u gömdüm diye intikam mı ne alıyorlar
Sanırım kademe kademe dağıtılıyor.
Bixby nasil Siri'den iyi? Ingilizce konusuyorum da arada 3 yasindaki cocuk gibi bir sey anlamiyor ve dediklerimi yapamiyor.Bixby'e en az 1 yıl daha Türkçe beklemiyorum ben. Cidden ipin ucu kaçtı Bixby Samsung'un terk ettiği kıyıda köşede asistan olarak kalacak gibi sistem erişimi Siri'den çok daha iyi olmasına rağmen özen gösterilmediği için artık Siri'nin gerisine düşecektir.
Hemen gelmez herhalde. Bir sure bekleyin.
Bixby nasıl Siri'den iyi? İngilizce konusuyorum da arada 3 yasindaki çocuk gibi bir şey anlamiyor ve dediklerimi yapamiyor.
Simdi denedim de evet sistem erisimi fena degil. Bixby'i acmaya calisirken klavyenin sesle yazmasi acildi onda da Turkce calisti. Daha once yoktu sanirim.Sistem erişimi olarak Siri'den daha iyi. Yanıtlama ve giriş olarak Siri daha iyi. Siri daha zeki bir Yapay Zeka, Bixby ise daha işlevli ve yapacaklarını kısaltabilen bir Yapay Zeka. Dediğiniz durumla çok az karşılaştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.