Galaxy S23 vs S24

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kullanırım hocam. Kullanma süresi önemli değil hafiza olayi var bir.

Hocam ben gittim denedim Samsung'un mağazasında denedim S23 ile S24'ü gerçekten titanyum kasa vs çok kötü.

Hocam ben gittim denedim Samsung'un mağazasında denedim S23 ile S24'ü gerçekten titanyum kasa vs çok kötü.

S24 titanyum değil hocam. Bilip bilmeden 2'dir yanlış bilgi veriyorsunuz. Sizin dediginiz olaylar sadece Ultra modeline özel.

S24 titanyum değil hocam. Bilip bilmeden 2'dir yanlış bilgi veriyorsunuz. Sizin dediginiz olaylar sadece Ultra modeline özel.

Bende ultradan bahsediyorum işte.

5 yil sonra ilk defa farkli telefona geçişim olacağı için biraz heyecan var. Onun için mantikli düşünmek istiyorum S24'un 128 GB olmasi kafami karıştırıyor ya bana yeterde ileride nasıl ne olur bilmiyorum. Cunku fotograf kalitesi hafizayi bayağı dolduruyor. Bir yandan fiyat olarak S23+ pluslada ayni fiyata denk geliyor s24.
S24 fiyat anlaminda düşmesi 1 ayi bulur düşüncesi var ama bende de 5 yilin bir değişme isteği vurdu. O yüzden aradaki farki beklemek biraz da benim sabrim yetmeyebilir 5 yil beklemişsin 1 ay daha bekle diyebilirsiniz ama cidden öyle olmuyor.
Hocam S24 ile ilgili yeni testler düşüyor önüme DH S24 konusunda da sanırım S23 almak daha mantıklı bir seçim olacak çünkü Exynos işlemci hâlâ soru işareti gibi duruyor. İsterseniz siz de DH den bir göz gezdirin yazılanlara. S23 ten S24 e geçen neredeyse kimse yok sadece s24+ a geçiş var onun da fiyatı size fazla geliyor galiba ama dediğiniz gibi s24 hepsiburada gibi sitelerde 1-2 ay içersinde 37-38 e düşebilir. S23 256 şuan 30 bin TL. S24 256 ile aralarında 12 bin TL var bana göre fark değmez. Zaten S23 ün hâlâ 4 yıl güncelleme süresi var. Rahat 4 yıl kullanırsınız.

Bende ultradan bahsediyorum işte.
Ultradan bahsediyorsanız ultra ibaresi koymanız lazım hocam. Ayrıca meraktan soruyorum titanyumun neresi kötü olmuş

Hocam S24 ile ilgili yeni testler düşüyor önüme dh S24 konusunda da sanırım S23 almak daha mantıklı bir seçim olacak çünkü Exynos işlemci hâlâ soru işareti gibi duruyor. İsterseniz siz de dhden bir göz gezdirin yazılanlara. S23'ten S24'e geçen neredeyse kimse yok sadece S24+ a geçiş var onun da fiyatı size fazla geliyor galiba ama dediğiniz gibi S24 Hepsiburada gibi sitelerde 1-2 ay içerisinde 37-38'e düşebilir. S23 256 şu an 30 bin TL. S24 256 ile aralarında 12 bin TL var bana göre fark değmez. Zaten S23'ün hâlâ 4 yıl güncelleme süresi var. Rahat 4 yıl kullanırsınız.

Ultradan bahsediyorsanız Ultra ibaresi koymanız lazım hocam. Ayrıca meraktan soruyorum titanyumun neresi kötü olmuş.

Ele hissiyatı daha kötü S23 ULTRA'yı ele alınca daha premium geliyor.

Konu sahibi sen misin?

Konu sahibide ultradan bahsetmiyor. Iki saattir S23 veya S24 arasında kaldım. Diyorum. Siz ikidir beni alintilayip ultradan bahsediyorsunuz.

Hocam S24 ile ilgili yeni testler düşüyor önüme dh S24 konusunda da sanırım S23 almak daha mantıklı bir seçim olacak çünkü Exynos işlemci hâlâ soru işareti gibi duruyor. İsterseniz siz de dhden bir göz gezdirin yazılanlara. S23'ten S24'e geçen neredeyse kimse yok sadece S24+ a geçiş var onun da fiyatı size fazla geliyor galiba ama dediğiniz gibi S24 Hepsiburada gibi sitelerde 1-2 ay içerisinde 37-38'e düşebilir. S23 256 şu an 30 bin TL. S24 256 ile aralarında 12 bin TL var bana göre fark değmez. Zaten S23'ün hâlâ 4 yıl güncelleme süresi var. Rahat 4 yıl kullanırsınız.

Ultradan bahsediyorsanız Ultra ibaresi koymanız lazım hocam. Ayrıca meraktan soruyorum titanyumun neresi kötü olmuş.

Hocam sorun şu benim telefonum eski A7 2017 boyle bir cihazdan geçiş yapacağım icin mantikli ve en iyisi olmasini istiyorum. Uzun ömürlü olsun iyi olzun S23'ten sıkıntı yok ama S24'un güncelliği daha uzun.

Hocam sorun şu benim telefonum eski A7 2017 boyle bir cihazdan geçiş yapacağım icin mantikli ve en iyisi olmasini istiyorum. Uzun ömürlü olsun iyi olzun S23'ten sıkıntı yok ama S24'un güncelliği daha uzun.
Hocam S24 görünüşte tabiki daha avantajlı ama Exynos olduğu için ilerde sorunlarla boğuşabilirsiniz. S23 te kafanız rahat olur o açıdan diyorum. Eğer bekleme şansınız varsa S24 ile ilgili yorumları ve testleri takip edin içinize sinerse alın. Daha net cevaplar için Donanım Haber S24 konusuna yazın. S24 kullanan kişiler daha net şekilde yardımcı olacaklardır.

Hocam S24 görünüşte tabii ki daha avantajlı ama Exynos olduğu için ileride sorunlarla boğuşabilirsiniz. S23'te kafanız rahat olur o açıdan diyorum. Eğer bekleme şansınız varsa S24 ile ilgili yorumları ve testleri takip edin içinize sinerse alın. Daha net cevaplar için donanım haber S24 konusuna yazın. S24 kullanan kişiler daha net şekilde yardımcı olacaklardır.

Bekleme olasılığım biraz sıkıntılı. Çünkü karar biraz aniden gerçekleşti ve birden beklerim filan dersem vaz geçme olabilir o tarz bir endişem var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı