Galaxy S3 Loader Droid Uygulaması

serhatozturk

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2013
Mesajlar
1
Arkadaşlar merhaba. Galaxy s3 telefonumu kullanıyorum. Geçenlerde Loader Droid programını telefonuma indirdim ve kurdum. Birkaç defa film indirdim. İndirdiğim filmler belirli bir klasöre otomatikman kayıt oluyordu. Şimdi aynı şekilde indiriyorum ama farklı bir formatta o klasöre download oluyor. Açık izlemek istediğimde ise bu işlemi gerçekleştirecek program bulunmadı diye bir yazı çıkıyor. Acaba pro seviyesine yükseltmem için bilinçli mi yapıyorlar ? Yardım bekliyorum, sağ olun. dım bekliyorum Sağolun..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya abi şu bizim milletten mi anlayamıyorum, Top 10'daki uygulamlara dışardan bakıyosun 5-4.5 yıldız felan almış. Giriyosun baştaki yorumların hepsi tek yıldız. Yorumlarda abidik gubidik şeyler. Herkes son güncellemeyle uygulamanın bozulduğunu vs. yazıyor her defasında. Benim başıma hiç öyle bir şey gelmedi. Anlayamıyorum...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı