Galaxy S4 Nasıl?

Yüzde Kaç Doğrudur?

• %10

Oy: 4 50,0%
  • %20

Oy: 4 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8
Niye öyle diyorsun kardeşim? Bence S4 çok hoş ve güzel telefon... Hakkını vermek lazım. Telefonu elime aldım, bir gün boyunca kullandım çok güzel. Tasarımı için demiyorum, içindeki özellikler ve sensörleri bol, çok işe yarayan özellikleri var...

@Recep Baltaş Abi senin telefonunun markası ve modeli ne?
İşte o özellikleri koyuyorlar insanlar kanıyor sonrada Subway Surfers'ta kasıyor telefon.

S4 güzel fakat 1 gün boyunca kullanınca bir şey anlayamazsın ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum ''touchwiz durduruldu'' yazsıı beni deli ediyor ve de sana bir video göstereim belki S4'den soğursun. Youtube'dan video izlerken ekran renkleri birbirine giriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim teyzem ilk çıktığı zaman almıştı, o zamandan beri kullanıyor. Onda böyle bir sorun görmedim... Ve hiç bir sorun görmedim...

Son düzenleme:
Bence Lg G2 almalısınız. Ülkemize gelen S4 modelinde Snapdragon yok. O Lg g2 ise Snapdragon800 ile geliyor ve bir diğeri bildiğim kadarıyla Lg g2 4g var s4'ün exynos'lu işlemcisinde yok ve en önemlisi batarya lg g2 3000 mAh s4 ise 2800.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teyzen benim kadar aktif kullanamaz zaten. Ayrıca Lg G2'lerde ekranda sararma oluyormuş. Babamda da Lg G2 var ben de onda görmedim ama bunlar genel sorunlar.
Benim iki dayım da LG G2 kullanıyor ikisinde de öyle bir sorun görmedim. Bunlar bence bazı telefonlarda üretim hatası olarak satılıyor olabilirler... Olabilir mi?
Bence Lg 2 almalısınız Ülkemize gelen S4 modelinde Snapdragon yok o Lg g2 ise Snapdragon800 ile geliyor ve bir diğeri bildiğim kadarıyla Lg g2 4g var s4 ün exynos lu işlemcisinde yok ve en önemlisi batarya lg g2 3000 mAh s4 ise 2800
S4'de 2600, LG G2'de 2800 mAh var... Bilip bilmeden konuşmayınız!

Benim iki dayım da LG G2 kullanıyor ikisinde de öyle bir sorun görmedim. Bunlar bence bazı telefonlarda üretim hatası olarak satılıyor olabilirler... Olabilir mi?

S4'de 2600, LG G2'de 2800 mAh var... Bilip bilmeden konuşmayınız!
G2 de 3000 mah var.
Araştırmadan atıp tutmayın rezil olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı