Galaxy S4 ve Note 3 karar veremedim?

• Konuyu başlatan wind
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.842

wind

Hectopat
Arkadaşlar sonunda Android telefon alacak fırsat bulduk ama karar veremedim. Sizce hangisi? Film, oyun, müzik, internet ve SMS de yazımı kolay olan ve konuşurken net ses gelecek cihaz olması gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de farkı kategorideler, S4 biraz daha küçük. Note 3 daha güçlü, 4K video kaydı yapıyor (Türkiye'de bu model yok) vesaire üstünlükleri var.

Ben olsam S4 alırdım, ancak sana tavsiyem kesinlikle bu ikisi arasında seçilecek en iyi cihaz LG G2'dir.

Daha önce LG telefon kullanmadım, nasıl bir cihaz sizce hangi bakımdan S4 tercih ediyorsunuz? Note 3 ne gibi özellikleri var.

Yeni olduğundan Note 3 ilerleyen zamanlarda sorun çıkartır mı? Bir kere alacağım sürekli değiştiremem. Bu yüzden isabetli bir atış olması gerek.

Benim sana demek istediğim. Sayısal verilere fazla takılma. İhtiyaçlarını göz önünde bulundur ve kullanım özelliklerini düşün. Note3 biraz büyük ve genel olarak kullanmayacağın özelliklere sahip. Örneğin: kalem.

Nokia 1020'yi de düşünmelisin bence. Android değil ama emin olun Windows Phone 8 gelişiyor gelişecek.

Youtube Note 3 oyun testlerine baktım sıkıntı yok gibi görünüyor ama sonradan sorun çıkartır mı orası mechul.

- - - Güncellendi - - -

Benim sana demek istediğim. Sayısal verilere fazla takılma. İhtiyaçlarını göz önünde bulundur ve kullanım özelliklerini düşün. Note3 biraz büyük ve genel olarak kullanmayacağın özelliklere sahip. Örneğin: kalem.

Nokia 1020'yi de düşünmelisin bence. Android değil ama emin olun Windows Phone 8 gelişiyor gelişecek.

İhtiyaçlarımı belirttim. Takıldığım Note 3 özellikleri kafamı karıştırdı biraz arkadaşım S4 kullanıyor memnunum diyor.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı