Galaxy S4 ve Note 3 karar veremedim?

• Konuyu başlatan wind
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.832
Bekleyemem diyorsan bence S4. Daha şık. Note 3'le fark var arasında fakat Note 3 senin aradığın kriterlere göre gereksiz. S4 fazlasıyla yetecektir. Beklerim dersen Z1'i bekle derim. Tabi şıklık göreceli bir kavram. Bana şık olan sana olmayabilir. O yüzden bana göre S4 daha şık diyeyim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İki telefonda amiral gemisi ancak klasmanları farklı kıyaslama derim. İkisinin donanımları da senin ihtiyacını karşılayacak türden ancak Note3 son teknoloji usb3 mevcut ki bu hızlı şarj demek, iki kat hızlı veri aktarımı demek. Ben fazla laf kalabalığı yapmayım her iki telefonunda incelemesini izle ve öğrenerek karar ver derim. Tavsiye istersen de paran varsa illa bu iki telefondan birini alacaksan tabi ki son teknoloji olan NOTE3'ü öneririm.

Sorduğum herkes S4 seçeneğini seçiyor çoğunluk ne diyorsa o S4 karar vereceğim gibi :)

Genel itibariyle Note 3 daha iyi fakat şunu demen gerek. Bu telefondaki o yazılımlar ve donanımlar benim ihtiyacım mı, o paraya değer mi... Para sıkıntın yoksa tabii ki Note 3.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı