Galaxy S8 vs S7 Edge vs iPhone 7 vs 7 Plus

Baktım ona güzel duruyor çentiksiz tasarımı sevemedim ama kullanacağız artık yapacak bir şey yok.

Hocam o kısım sizi rahatsız ediyorsa, damla çentiğe bile gerek yok güncelleme yapmamak şartı ile ve birazcık daha riskli bir şekilde (ithalatçi garantiliymiş) Mi 9T'ye bakabilirsiniz.
Hocam M.21'e bakın isterseniz M31s ile performans olarak aynı kamerası kötü sadece üstüne para da kalır hem. M21 2300 TL PUBG'yi gayet yeterli seviyede açar.

Her şeyi ile sizin için yeterlidir. Bir de M31s gibi ağır telefonları cepte taşımak sinir bozucu :D
Hem M21 damla çentik kullanıyor anladığım kadarıyla istediğiniz gibi.
 
Hocam o kısım sizi rahatsız ediyorsa, damla çentiğe bile gerek yok güncelleme yapmamak şartı ile ve birazcık daha riskli bir şekilde (ithalatçi garantiliymiş) mi 9T'ye bakabilirsiniz.
Hocam M.21'e bakın isterseniz M31s ile performans olarak aynı kamerası kötü sadece üstüne para da kalır hem. M.21 2300 TL PUBG'yi gayet yeterli seviyede açar.

Her şeyi ile sizin için yeterlidir. Bir de M31s gibi ağır telefonları cepte taşımak sinir bozucu :D
hem M.21 damla çentik kullanıyor anladığım kadarıyla istediğiniz gibi.

PUBG illetinden uzağım kankam, 5 yıldır XA1 gibi öküz bir telefon kullandığım için ağırlık konusunda sıkıntı yaşamam, Xiaomi benden uzak Allah'a yakın olsun, yenilik benim için pek önemli değil, yıllardır bilgisayar ve telefon kullanırım 1 kere dahi virüs yemedim ki şu an kullandığım telefonun güvenlik güncellemesi 2019'da son buldu ve hâlâ virüs yemedim, Note 8'de karar kıldım, görüntü olarak çok hoşuma gitti kamera falan beni idare eder zaten, ekran yanma olayları varmış rahatsız gibi güneşte bile düşük parlaklıkta kullandığım için sorun çıkaracağını sanmıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı