iPhone 7 Plus vs iPhone 8 vs Galaxy S8

Nasıl hocam. 2.el temizini 1 ay önce 9K'ya aldım. Pil sağlığı %80.

Hocam bugün baktım 12000 yazmışlar delirmiş insanlar.

iPhone 8 2023 için hala yeterli bir cihaz, iPhone 8 alın hocam.

Arka kamera paketi, panel ve premium deneyim olarak S9+ daha avantajlı. Ön kamera, video performansı, yonga seti, termal başarım ve kullanım ömrü olarak XR daha iyi. Benim tercihim XR olurdu ancak bu 2 cihaz aynı fiyat bandında değil. XR fiyatına S20 FE'nin Snapdragon varyantını bulabilirsin.

Bütçe civarında yurt dışı kayıtlı S10+, S10, OnePlus 8, MI10t bulunabilir.
Yurt içi olarak iPhone 8, S10e ve S9+ bulunabilir.

Peki dostlar 8 mi daha iyidir 8Plus mu? Batarya ömrü farkı çok yoksa 8 alırım ama fark varsa 8Plus daha garanti.

iPhone 8 tabii ki A11 bionic cipi ile hepsini tokatlar.

iPhone XR tabii ki.

8 Plus nasıldır hocam?

8 Plus kullanıyorum memnunum. Uygulamalar elini ayağını çekene kadar 2-3 senesi kesin var. Ben de bir o kadar zaman kullanacağım zaten. Pil açısından da 8 Plus 8'e göre daha iyi. Tabii pil sağlığının iyi olması ve pili değişmişse sağlam olması gerek.

XR varken 8 Plus'a bakmam sahsen hocam, daha guncel bir cihaz ve islemcisi de iyi. @BerkayZ87 kullaniyor ve memnun.

Kilif bulamam derseniz iPhone 11 kiliflari cuk oturuyor.

Teşekkürler Av. Güven hocam, 9000TL bandına Yenilenmiş 8Plus mı daha iyidir 2. el XR mı?

8-9K civarlarında yerinde olsam SE3/SE2 alırdım. Büyük bir cihaz istersen iPhone XS bulabilirsin o civarda.
Android olarak yurt içi Note 10+ öneririm.

Hocam SE2 ve 3 bana hitap etmedi hiç, özellikle Xiaomi'de büyük ekranlara alıştığım için kararımı Ya 8Plus'ya da X> bir cihazdan yana kullancağım.

9000₺ bandında XR yerine SE3/SE2 alın. Dediğim gibi büyük cihaz alacaksanız XS alın.

Sağ ol behzat amirim, Temiz XS Düşürmeye çalışacağım, la.

Hocam SE2 ve 3 bana hitap etmedi hiç, özellikle Xiaomi'de büyük ekranlara alıştığım için kararımı Ya 8Plus'ya da X> bir cihazdan yana kullancağım.

Sağ ol behzat amirim, Temiz XS Düşürmeye çalışacağım, la.
Yerinde olsam SE3/2 alırdım. XR’da alınabilir daha ucuza bulunduğu zaman ama ilk tercihin XS olsun.
Android alırsan ayrı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı