Herkese mesajlarınız için çok teşekkür ederim. İlk öncellikle twrp yazılımı ile custom rom atmış bir olarak riskleri biliyorum. Çoğu yorumlarda custom rom'un daha faydalı olduğunu gördüm ki, evet. Ancak ben android 7 samsung yazılımın kontrol paneli, ana sayfasi vs şu anki android 9'a göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple nasıl yapılcağını bilmiyorum. Sizlere küçük sorular sorayım.
1- Kesinlikle android 7 stock rom atacağım.
2- Telefonumun bit numarası C'dir. Bu sebeple attığım sitede android 7'e göre bir stock rom bulamadım. Ama atan atıyor. Ama nasıl ? Bir şey mi kaçırıyorum acaba ?
3- Odin ile 15 dk almayacak bir yazılım düşürme olacak. Sadece stock yazılım kaldığı için ve bulamadığım için şu an atamıyorum ne yazıkki.
4- *#1234# ile telefon çevirdiğimde bit numaranın tamamı şöyle : G950FXXUCDUD1
5- Ayrıca son olarak nasıl önlem alabilirim ?
Evet mantıklı. Ancak android 7 samsung yazılımını deneyimlemek istiyorum.
G950FXXUCDUD1 olarak çıkıyor.
Evet çok doğru

Nostalji yapmak ve benim için kontrol paneli yani bildirimler kısmı için sırf yüklüyorum. Çok sade ve nostalji
Sırf nostalji yapmak ve deneyimlemek için yüklemek istiyorum. Hele ki bildirim paneli için
Telefonumun G950FXXUCDUD1'a göre bulamadım. Yüklerken sıkıntı çıkarır mı kesin bilgim yok. Yardımlarınızı bekliyorum