Galaxy S8'e Android 7 yükleme

Miss gibi güncel Android 12 ROM :D
Bu da kurma rehberim:
macOS üzerinden de nasıl yapılacağını gösterdim.

Miss gibi güncel Android 12 ROM :D
Bu da kurma rehberim:
macOS üzerinden de nasıl yapılacağını gösterdim.
Piksel telefonlarında ki tema vs her şey var bu rom da. Vay be :D Olmadı ben en iyisi evde deneyeceğim. Büyük ihtimalle bir problem çıkmaz. Ayrıca önlem almak için ne yapabilirim. Gerçekten Samsung'da room atmak kolaymış. Sanırım room icat eden Samsung fanboyları sanırım :D

Piksel telefonlarında ki tema vs her şey var bu room da. Vay be :D Olmadı ben en iyisi evde deneyeceğim. Büyük ihtimalle bir problem çıkmaz. Ayrıca önlem almak için ne yapabilirim? Gerçekten Samsung'da room atmak kolaymış. Sanırım room icat eden Samsung fanboyları sanırım :D

Hocam ROM yazılım, room oda :D
Büyük ihtimalle klavye azizliğine uğradınız.
Evet Samsung'lara ROM atmak çok kolay. Önlem almak demisken ben size TWRP linki vereyim. Onu unutmuşum.

Telefonun işlemcisi neydi?

Evet Samsung'lara ROM atmak çok kolay. Önlem almak demisken ben size TWRP linki vereyim. Onu unutmuşum.

Sanırım Samsung'un kendi çıkardığı işlemci olması lazım. İOS kullanıcı olarak uzun zaman kullandım. General Mobile telefon vardı android olarak başka olmadı. Bu sebeple gerçekten bu konularda çok cahil kalmışım.

Sanırım Samsung'un kendi çıkardığı işlemci olması lazım. iOS kullanıcı olarak uzun zaman kullandım. General Mobile telefon vardı Android olarak başka olmadı. Bu sebeple gerçekten bu konularda çok cahil kalmışım.

CPU Z indirip bakabilirsiniz. İki farklı türü var çünkü. Ek olarak cihazınız İngiltere cihazı. Doğru mu?

Evet TWRP'den tam sistem yedeği alsa iyi olur bir flash belleğe ya da SD karta sonra pişmanlıktan iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı