Yasal sınır içerisindeyse bir problem olur mu ?(Gerçi telefonu değiştirmekten vazgeçtim az önce)Oneplus 5T'nin SAR değerini de unutmayın.![]()
Yasal sınır içerisindeyse bir problem olur mu ?(Gerçi telefonu değiştirmekten vazgeçtim az önce)Oneplus 5T'nin SAR değerini de unutmayın.![]()
Sınırı geçmiyor fakat, çok telefonla konuşan ve elinizden düşürmeyen biri iseniz gelecekte problem yaratabilir.Yasal sınır içerisindeyse bir problem olur mu ?(Gerçi telefonu değiştirmekten vazgeçtim az önce)
Diğer telefonların aksine yüksek seviyede.SAR değerleri korkulacak düzeyde değil. Bu SAR konusunu abartanları dikkate almayın. 5T modeline de geçilmez, S8 modelinin kamera ve ekran avantajı var.
Anladım, zaten vazgeçtim bir an heveslenmiştim sadece.SAR değerleri korkulacak düzeyde değil. Bu SAR konusunu abartanları dikkate almayın. 5T modeline de geçilmez, S8 modelinin kamera ve ekran avantajı var.
Bendede s8 var ama asfalt 8 de hiç kasma olmuyor emin misiniz? Batarya da bence gayet iyiBende s8 var, asfalt 8 gibi benchmark yapılan oyunda bile çok kötü kasıyor. Ama bazı oyunlarda da çok iyi Modern Combat 5 olsun Shadow of War Mobile olsun, bunları 60 fps + WQHD ile akıcı oynuyorum. Bir şikayetim pilin baya hızlı bitmesi. Yani bir iphone 6 gibi bitmese de yine de oyun oynayınca pil boşalıyor, yada psikolojik olarak öyle geliyor bana. Bu mayıs ayında bir güncelleme geldi. Oyun dışındaki kullanımlarda pil ömrü %50-100 kadar iyileşti gibi. Artık 1 günü rahat çıkarıyorum. İşte eğer Exynos işlemci kullanmaya razı olursanız hala en alınabilir telefon bence.
Valla alır almaz asfalt 8 i indirdim. Acayip kasıyordu. Galiba güncellemelerle çözdüler. Ben aldığımda Oreo yeni gelmişti s8'e. Şimdi tekrar denerim asfaltı.Bendede s8 var ama asfalt 8 de hiç kasma olmuyor emin misiniz? Batarya da bence gayet iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.