Galaxy S8 su geçirdi

Hayır telefon 5 dakika bile suda kalmadı. Çıkarttıktan 3-4 saat sonra.

Servisteki eleman su geçirmezliği devam ediyor dedi ama. Samsung yetkili servisinde yaptırdım.
Yetkili servise yaptırmanın bir faydası yok. Bir kez cihazın içi açıldı mı bitiyor su geçirmeme olayı. Su geçirmemesi için kapağı ve ekranı yapıştırırken kullanılan özel yapışkan sadece fabrikasyon olunca iş görüyor. Servis o yapışkandan bir daha kullanmış olsa dahi işe yaramıyor. Yine de servis su geçirmez dediyse ve bunun belgeli bir kanıtı varsa kullanıcı hatası sayılmaz.

Yetkili servise yaptırmanın bir faydası yok. Bir kez cihazın içi açıldı mı bitiyor su geçirmeme olayı. Su geçirmemesi için kapağı ve ekranı yapıştırırken kullanılan özel yapışkan sadece fabrikasyon olunca iş görüyor. Servis o yapışkandan bir daha kullanmış olsa dahi işe yaramıyor. Yine de servis su geçirmez dediyse ve bunun belgeli bir kanıtı varsa kullanıcı hatası sayılmaz.
Belgeli bir kanıtı yok, serviste çalışan eleman söyledi bunu. Yetkili servis olunca ben de güvendim ve inandım.

Belgeli bir kanıtı yok, serviste çalışan eleman söyledi bunu. Yetkili servis olunca ben de güvendim ve inandım.
Bence sana en yakın Samsung servisine uğra ve durumu anlat. Ama havuzda telefonla yüzdüm deme süs havuzları oluyor ya siteli binalarda onun içine düştü falan de havuz dersen direk kullanıcı hatası derler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı