İndirilen dosyanın uzantısını APK yerine .RAR diye değiştirirsen Root dosyası oluyor.Downloading Magisk App... | Magisk Manager
The download will automatically start in 5 seconds, please click here to access the download URL directly. If you are confused and want to know how to install the Magisk Manager on your phone you can click here.magiskmanager.com
Ama TWRP gerekli onun için.
Ama TWRP gerekli onun için.
İndirilen dosyanın uzantısını APK yerine .RAR diye değiştirirsen root dosyası oluyor.Downloading Magisk App... | Magisk Manager
The download will automatically start in 5 seconds, please click here to access the download URL directly. If you are confused and want to know how to install the Magisk Manager on your phone you can click here.magiskmanager.com
TWRP'siz nasıl yapabiliriz.
Üstte hocamın dediği gibi yapın, dediği seçenekleri bulamazsanız Magisk'e girin Magisk yaması oluşturarak Magisk'i kur butonuna basın, oluşturun. Sanırsam "patch" adı altında sizin seçtiğiniz yere dosya gelecek onu Odin'e atıp yapın. İlla PC şart. Odin lazım olmasaydı yapılırdı, kendi oluşturduğum rehbere bakarak PC'siz Root atma konusuna bakabilirsiniz.TWRP cihaz sürümüne göre bulunamamaktadır.
Önceden Odin yardımıyla atmıştım şu anda bilgisayar var burada ama dosyalar.
TWRP'siz nasıl yapabiliriz.
Samefrew bu mu hocam?
Samefw bu da var.
Sanırım ikisi de aynı samefrew de yavaşlatma var o yüzden samefwden indiriyorum.
Download Galaxy Tab A7 (LTE) SM-T507 (TUR) T507JXU3BUE1 in Samfw - Samsung firmware download bunu indirdim doğru mu aktifseniz kurayım mı?
Eki Görüntüle 1466314
Cihazında böyle bir kod var mı?
Eki Görüntüle 1466315
Sistem güncellemelerinde bu yazıyorsa doğru kısaca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.