Galaxy Tab A7 root dosyası

SquaT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, T507JXU3bue1 için uygun root dosyasını paylaşabilir misiniz? Önceden vardı kaldırdım şimdi atmak istiyorum ama dosyalar bilgisayarımda kaldı. İl dışındayım paylaşırsanız sevinirim.

Magisk ile dosyaya gerek kalmadan kurabilirsin, tabii TWRP varsa.

İndirilen dosyanın uzantısını apk yerine .rar diye değiştirirsen Root dosyası oluyor.

İndirilen dosyanın uzantısını APK yerine .RAR diye değiştirirsen Root dosyası oluyor.

Ama TWRP gerekli onun için

Ama TWRP gerekli onun için.

TWRP cihaz sürümüne göre bulunamamaktadır.

Ama TWRP gerekli onun için.

Önceden Odin yardımıyla atmıştım şu anda bilgisayar var burada ama dosyalar.

İndirilen dosyanın uzantısını APK yerine .RAR diye değiştirirsen root dosyası oluyor.

TWRP'siz nasıl yapabiliriz.

Son düzenleme:

Yine Odin ile ama stock ROM'a ihtiyacın var (samfrew'den indirebilirsin) Magisk öyle yama oluşturuyor, o oluşan dosyaları da odin'e aktarıp telefona yüklüyorsun.

TWRP cihaz sürümüne göre bulunamamaktadır.

Önceden Odin yardımıyla atmıştım şu anda bilgisayar var burada ama dosyalar.

Üstte hocamın dediği gibi yapın, dediği seçenekleri bulamazsanız Magisk'e girin Magisk yaması oluşturarak Magisk'i kur butonuna basın, oluşturun. Sanırsam "patch" adı altında sizin seçtiğiniz yere dosya gelecek onu Odin'e atıp yapın. İlla PC şart. Odin lazım olmasaydı yapılırdı, kendi oluşturduğum rehbere bakarak PC'siz Root atma konusuna bakabilirsiniz.

Samefrew bu mu hocam?

Samefw bu da var.

Sanırım ikisi de aynı samefrew de yavaşlatma var o yüzden samefwden indiriyorum.

Download Galaxy Tab A7 (LTE) SM-T507 (TUR) T507JXU3BUE1 in Samfw - Samsung firmware download bunu indirdim doğru mu aktifseniz kurayım mı?

1659002357123.png

Cihazında böyle bir kod var mı?

1659002380868.png

Sistem güncellemelerinde bu yazıyorsa doğru kısaca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı