Galaxy Tab S10 FE ile Lite arasındaki fiyat farkı ödemeye değer mi?

kerem276

Decapat

Cihazların bu versiyonlarından birini almayı düşünüyorum. Ders notları ve dizi vs. izlemek için kullanacağım genelde. S10 lite'ı samsungun kendi sitesinden öğrenci indirimiyle 12.599'a alabiliyorum. Aralarındaki donanımsal farklar kullanımımı çok etkiler mi? Ayrıca tabletlerin 5G değil de Wifi versiyon olması nasıl farklar yaratır?

5G olunca bildiğim kadarıyla simkart takıp wi-fi'ye ihtiyaç duymadan internete girebiliyordun. Tabi simkart için de bir abonelik alıp ayrıca her ay fatura ödemen gerekiyor.

Bir de ne kadar süre güncelleme alacakları, ürün çıkış tarihleri falan da önemli diye düşünüyorum.

Tabletler hep bana çabuk yorulan yavaşlayan ya da modası geçen şeyler gibi geliyor. Ne kadar iyi özelliklerde alırsan o kadar uzun süre seni idare ediyor.

Cihazların bu versiyonlarından birini almayı düşünüyorum. Ders notları ve dizi vs. izlemek için kullanacağım genelde. S10 Lite'ı Samsung'un kendi sitesinden öğrenci indirimiyle 12.599'a alabiliyorum. Aralarındaki donanımsal farklar kullanımımı çok etkiler mi? Ayrıca tabletlerin 5G değil de Wi-Fi versiyon olması nasıl farklar yaratır?

Lite çok kötü. S10 FE al geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı