RTX 3080 hotstop sıcaklığı 95-100 derecelerde geziyor

batuhan44x

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba elimde bir adet ASUS TUF RTX 3080 10 GB var FurMark 2K çözünürlük testinde sıcaklık 65 derece VRAM'ler 70 derece her şey güzel ama hotstop sıcaklığım 95-100 derecelerde sorun çıkartır mı? Ne kadar daha kullanabilirim bakım gibi şeylerinden anlamıyorum?

Merhaba elimde bir adet ASUS TUF RTX 3080 10 GB var FurMark 2K çözünürlük testinde sıcaklık 65 derece VRAM'ler 70 derece her şey güzel ama hotstop sıcaklığım 95-100 derecelerde sorun çıkartır mı? Ne kadar daha kullanabilirim bakım gibi şeylerinden anlamıyorum?
95-100 derece çok yüksek. İyice araştırıp bakım yapan bir yere gitmeni öneririm.

Bakımını yaptınız mı?

Tam performansta 100 derece bir tık fazla sadece.

@Mami1938 320 watt çeken ve yaklaşık 2 yıldır bakımları yapılmayan bir kartın hotspot derecesinin 100 olması inanılmaz bir rakam neden dislike attınız.

Son düzenleme:
İyi anlamda söyledim hocam yine de bakımları yapılmalı. Hotspot zaten en sıcak bölgedir 130 dereceye ısıya kadar dayanabilir.

Bakımı yapılmamış karta göre yine de iyi değerler evet haklısınız o konuda ama normal bakımı yapılmış bir karta göre hotspot çok yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı