Galaxy Watch 3 almaya değer mi?

XüyE

Femtopat
Daha fazla  
Sizce Galaxy Watch 3 almaya değer mi? Çok eskiden çıktı çünkü ondan soruyorum. Veya değmezse hangi sayısını almalıyım? Çok bütçe ayıramayacağım çünkü saate. Çok pahalı olmaması lazım ama sanırım hepsinin fiyatları ortalama aynı. Bilgisi olan yazabilir mi?

Sizce Galaxy Watch 3 almaya değer mi? Çok eskiden çıktı çünkü ondan soruyorum. Veya değmezse hangi sayısını almalıyım? Çok bütçe ayıramayacağım çünkü saate. Çok pahalı olmaması lazım ama sanırım hepsinin fiyatları ortalama aynı. Bilgisi olan yazabilir mi?
Watch 3'ün fiyatı ne kadar?

Değmez. Desteği çoktan kesildi. Watch 4 almalısın.

Hocam ortalama 5k fiyatı, ürün 2020 de çıktığı için internette artık fiyatı çok gözükmüyor
Şöyle bir rakibi varken Watch 3'ün yüzüne bile bakmazdım.

Hocam o da doğru aslında aralarında fiyat farkı çok olmamasına rağmen özellik konusunda nasıl bukadar farkları var anlamadım ama

Birde watch fe ile watch 7 arasındaki farklar nelerdir? Watch fe 2024 te çıkmış çünkü çok eski değil, fiyatıda 3.5k bandında

Hocam o da doğru aslında aralarında fiyat farkı çok olmamasına rağmen özellik konusunda nasıl bu kadar farkları var anlamadım ama

Bir de Watch FE ile Watch 7 arasındaki farklar nelerdir? Watch FE 2024'te çıkmış çünkü çok eski değil, fiyatı da 3.5k bandında

Watch 3 eski bir model olduğu için artık üretilmiyor ondan dolayı da dünya üzerinde sayısı az olduğu için fiyatı değerleniyor. Koleksiyon falan yapanlar için yani. Watch 7 kat kat kat daha iyidir.

Watch 7 ile FE'nin arasında dağlar kadar fark var. FE zaten batarya olarak bir tık sıkıntılı bir model. Bu arada ürünlerin kalitesini çıkış yılına göre yapmak bence çok saçma. Watch 7 al geç bu fiyat bandında çok düşünmene gerek yok.

Son düzenleme:
Watch 3 eski bir model olduğu için artık üretilmiyor ondan dolayı da dünya üzerinde sayısı az olduğu için fiyatı değerleniyor. Koleksiyon falan yapanlar için yani. Watch 7 kat kat kat daha iyidir.

Watch 7 ile FE'nin arasında dağlar kadar fark var. FE zaten batarya olarak bir tık sıkıntılı bir model. Bu arada ürünlerin kalitesini çıkış yılına göre yapmak bana saçma. Watch 7 al geç bu fiyat bandında çok düşünmene gerek yok.
Anladım hocam, teşekkürler

Watch 4 altı alınmaz, 2. elde 1000 liradan başlıyor fiyatları. Watch 3'ün fiyatı eskidiğinden pahalanmış, alınmaz o cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı