Gamakay MK61 nasıldır?

Hocam işte istiyorum ama emin olamıyorum sorun orda. F tuşları olmadan ne yaparım bilmiyorum. Ama oynayan kişiler sorun olmamış diyor falan iyice kafam karıştı.
Eğer arkadaşında falan %60 klavye varsa denemeni öneririm. Alışırsan alırsın.

Hocam kargosu da bedava ve %100 vergi iadesi var. Açıkcası Optik switche geçersem ne eski outemu blueda olduğu gibi lube ile uğraşırım ne de normal mekaniğe geçmeye çalışırım. Zaten baktığım brahma da optik ve tüm optikleri destekliyorlar. Buna Kailh BOX Outemu BOX ve Gateron optikler dahil.
Öncelikle blue clicky switchler için lube kesinlikle tavsiye edilmiyor. O bir aradan çıksın.

Brahma modelini bilmiyorum ama Redrgon K530 modeli de hotswappable fakat ledler pcb üzerinde olduğu için bahsettiğini gibi kailh box yada gateron switchleri takamıyorsunuz mesela.

Eğer arkadaşında falan %60 klavye varsa denemeni öneririm. Alışırsan alırsın.
Yok hocam malesef. Elimden çok klavye geçti ama hiçbiri %60 değildi. Deneme şansım da olamayacak. Körü körüne alıp iade için pttye 140 TL yediresim de gelmiyor şimdi. Riske atılabilecek bişey mi emin olamıyorum. Yine de okul laptopu için taşıma şansı gibi şeyler de var. Bilemiyorum hocam.
Öncelikle blue clicky switchler için lube kesinlikle tavsiye edilmiyor. O bir aradan çıksın.

Brahma modelini bilmiyorum ama Redrgon K530 modeli de hotswappable fakat ledler pcb üzerinde olduğu için bahsettiğini gibi kailh box yada gateron switchleri takamıyorsunuz mesela.
Hocam kendim de soldering ile ck104ümü lubelamıştım ve sesi memnun etti. Bir sene kadar kullanıp satmıştım ve sattığım kişiden de kötü bir dönüş almadım.

F tuşunda ne kullanıyorsunuz? Aynı kısayolları 1-2-3-4 şeklinde atayamıyor musunuz?
Guild Wars 2 oynuyorum hocam. Dünya sıralamasına kasıyorum özellikle yazları. Profession skills orda ve 1-9 ve qerty dolu.
Brahma pronun sitesine baktım. Ledleri PCB üzerinde evet ancak switch housingleri değişebiliyor sorunsuzca. Adaptif kitler var ve brahmada istersem değiştirebilirim sorun olmaz benim için. Modding işlerini severim zaten. Yine de alıp uzun süre olduğu haliyle kullanacağım sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de almayı düşünüyorum hocam bu fiyatlara konuma bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de almayı düşünüyorum hocam bu fiyatlara konuma bakabilirsiniz.

Hocam bu konu bana ait :) Ayrıca o videodaki o klavye değil. Ondaki switchler normal.
Optikler değil yani

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı