Rehber Game of Thrones tüm sezonlar Türkçe dublaj Dosyaları

Harika bir paylaşım olmuş. Eline sağlık. 6.sezonun 10. bölümünün seslendirmesini eklediğimde Türkçe olmuyor gerisinde sıkıntı yok. Onu da ekleme, paylaşma durumun olursa çok sevinirim.
[/QUOTE]

Harika bir paylaşım olmuş. Eline sağlık. 6.sezonun 10. bölümünün seslendirmesini eklediğimde Türkçe olmuyor gerisinde sıkıntı yok. Onu da ekleme, paylaşma durumun olursa çok sevinirim.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim :) Hocam bir kontrol edeyim sizin için. Ben hepsini deneyip paylaşmıştım ama niye öyle olmuş bakayım.

Merhaba umarım cevap verirsin. Kardeşimle diziyi izleyeceğiz fakat ben zamanında blutv üzerinden izlemiştim şuan max oldu ve dublaj değişti. Blutv dublajıyla izlemesini istiyorum paylaştığın dosya hangi dublaja ait söylersen çok mutlu olurum.

Merhaba umarım cevap verirsin. Kardeşimle diziyi izleyeceğiz fakat ben zamanında blutv üzerinden izlemiştim şuan max oldu ve dublaj değişti. Blutv dublajıyla izlemesini istiyorum paylaştığın dosya hangi dublaja ait söylersen çok mutlu olurum.
Kardeşim uzun süredir GoT ile alakam yok ama dediklerinden yola çıkarak sanırım MAX platformuna geçiş yapınca dublaj değişikliği olmuş. Şimdi de senin için baktım ve evet tahmin ettiğim gibi bazı oyuncuların dublajı aynı ancak çoğu değişmiş ve bana sorarsan rezalet olmuş :D
Benimki ilk çıktığı zamanlardaki dublaj kardeşim bence senin istediğin yani.

Kardeşim uzun süredir GoT ile alakam yok ama dediklerinden yola çıkarak sanırım MAX platformuna geçiş yapınca dublaj değişikliği olmuş. Şimdi de senin için baktım ve evet tahmin ettiğim gibi bazı oyuncuların dublajı aynı ancak çoğu değişmiş ve bana sorarsan rezalet olmuş :D
Teşekkürler indirip deneyeceğim.

Teşekkürler indirip deneyeceğim.

Kardeşim uzun süredir GoT ile alakam yok ama dediklerinden yola çıkarak sanırım Max platformuna geçiş yapınca dublaj değişikliği olmuş. Şimdi de senin için baktım ve evet tahmin ettiğim gibi bazı oyuncuların dublajı aynı ancak çoğu değişmiş ve bana sorarsan rezalet olmuş :D

İndirdim malesef BluTV ile aynı değilmiş. Bazı karakterler aynı ama çok az ama hala şu anki Max dublajından iyi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı