Game Pass hesabım çalındı

Eren Özkan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, benim Microsoft hesabım vardı Game Pass'e o hesapla giriş yapılmış bir vaziyetteydim fakat bilgisayarım hacklendi tanımadığım bir e-posta tarafından giriş yapılmıştı ve çıkış yapmam için o e-postaya kod gönderiyordu. Ne yaptıysam çözemedim ve internetten Microsoft hesabıma giriş yapmak istedim ama e-postayı yazdığım zaman böyle bir kullanıcı bulamadık diyordu fakat Game Pass'e baktığım zaman e-postamı orada görüyordum ki öyle bir e-postam olduğunu biliyordum.

Sonradan yeni hesap oluşturmaya tıkladım ve aynı e-postayı yazdım bu e-posta kullanılıyor dedi çıldırdım bilgisayarı yumrukladım altta "yine de oluştur" kısmını gördüm ve tıkladım aynı e-posta üstüne yeni kullanıcı açtım fakat Game Pass'teki herşim gitmişti.

Forza Horizon'daki tüm kariyerim o mailde kaldı satın aldığım aylık üyelik gitti tüm oyun kayıtlarım gitti bana yardım edin "arkadaş ekle"den parimst54 yazıyorum çıkmıyor kullanıcı adım buydu ya da yanlış hatırlıyorsam parim54st idi demem oki ya parim54st ya da parimst54 kullanıcı adımdı ama arıyorum çıkmıyor. Şimdi aynı mail farklı kullanıcı oldu ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu bilgisayarlarınızı hekletmeyin artık. Yani adam almış kurcalamış belli ki.. bu saatten sonra Microsoft hesabını kurtaracaksın, Xboxu geri alacaksın. Savaşabilirsin ama sana kalmış, uzun iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı