Xbox Game Pass PC alınır mı?

Açıkçası çoğu oyun konsol için vardı. Sadece DOOM Eternal falan oynadım.

Her "TÜRK" PC kullanıcısının kullanması gereken sistem bence. COD oyunları da yavaştan eklenmeye başlanacak. Sıkıldığın zaman sil yeni oyun yükle her türden oyun var.
fallout serisi gear serisi battlefield serisi wolfenstein serisi her şey var abi bunları almaya kalksan kaç bin lira tutar ayrıca alsan bitirsen sonra ne yapıcan kütüphanede durucak boşboş 200 liraya kaç tane oyun bitiriyorsun

fallout serisi gear serisi battlefield serisi wolfenstein serisi her şey var abi bunları almaya kalksan kaç bin lira tutar ayrıca alsan bitirsen sonra ne yapıcan kütüphanede durucak boşboş 200 liraya kaç tane oyun bitiriyorsun
Aynen öyle dostum. Bir oyunu en fazla kaç kere oynayabilirsin ki zaten? Oynadın bitirdin kütüphanedeki rafta sonsuza kadar tozlanacak.

Dostum arkadaşlarında Game Pass alırsa beraber oyunlar oynayabilirsiniz en basitinden Sea of Thieves oynarsınız, ben arkadaşlarımla oynuyordum çok eğleniyorduk. 1aylık satın alabilirsin denemiş olursun.

-Back 4 Blood
-Sea of Thieves
-a Way Out
-FC 24
-Forza Horizon 4/5
Birçok oyun mevcut.
Anladım hocam açıkcası steam kütüphanem çok geniş değil herkeste olan genel oyunlar var. Sistemim 3070 ve R5 3600 OC li kullanyorum. Fakat işe başladığımdan beri de oyun oynadığım yok. Belki oyunlar artık sarmıyordur diye başka tarzlar görürüm yada hoşuma gider diye düşündüm bende.

baya güzel oyunlar var bence değer. 160 liraya bu devirde oyun alamıyorsun zaten içeriği gayet iyi. Ben 6 aydır düzenli olarak alıyorum gamepass.
Sanırım 210 olmuş ama hani3 aylık vs yokmu yada indirimli alınabilcek hali.

Çöp dediğiniz oyunlar zamanında çok oynandı ve hala oynanıyor.Hem bu oyunlara aylık 160 tl ödeyerek girmek ayrı bir fırsat.
Sürekli de açıp saatlerce oynayacağımı da sanmıyorum ya oda aynı bir durum :D

Hocam oyun oynamayı seviyorum başlarım bitirmem bende öyle :D Biraz CS2 ciydim 1600 saat var CS de ama onu bile 1 yıldır 15 maç girmişimdir işten dolayı. Açıp hep film izliyorum. Oyun otynama hevewsi var ama açıp oynamıyorum bende oyun bakayım edasıyla öyle bir sorayım dedim.

ChatGPS´ye sordum belki yanlış söylemiştir ama, Game Pass´in içinde metro serisi varmış oynayabilirsiniz, çok iyi bir seridir.
Evet Epicte 3 tanesi vardı bende.

Merhaba arkadaşlar. Game Pass daha önce hiç kullanmadım. Steam ve Epic Games kullanıyorum. Aslında çok fazla oyun oynamayı da bıraktım fakat belki de yeni oyun almadığımdandır diye düşüyorum. Game Pass alsam mı diye düşünüyorum. Fakat aldıktan sonra ne ile karşılaşırım. Bu üyeliğin ücretini uyguna getirme gibi ihtimaller var mı?

Daha önce burada bu tarz yazılar okuduğumu hatırlıyorum. Game Pass alırsam eski NFS oyunları da oluyor muş sanırım. Son olarak ben sadece aylık abonelik görüm 3 aylık vs yok mudur? Teşekkür ederim.
Bende 3 Aylık Game Pass PC kodları mevcut. Satın almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Hocam oyun oynamayı seviyorum başlarım bitirmem bende öyle :D Biraz CS2 ciydim 1600 saat var CS de ama onu bile 1 yıldır 15 maç girmişimdir işten dolayı. Açıp hep film izliyorum. Oyun otynama hevewsi var ama açıp oynamıyorum bende oyun bakayım edasıyla öyle bir sorayım dedim.

Aynı durum bende de var artık oyun sarmıyor, muhtemelen büyüdüğümüz için ama isterseniz 210TL verin arkadaşlarınız var ise onlarda eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz 1 hafta bile olsa, ve eğer alabiliyorsanız Steam'den Escape the Backrooms öneririm, belki de çoktan almışsınızdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı